zondag 3 februari 2013

STRAATROOF KARDINGEGEBIED


De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op zaterdagavond. Rond 23.30 uur werd een 46-jarige man uit Groningen op de Kardingermaar van zijn fiets geduwd, waardoor hij op de grond viel. Drie mannen beroofden hem daarna van zijn fiets, portemonnee en tas. Een van de daders was een man van ongeveer 20 jaar. Hij droeg donkere kleding, met een capuchon en een sjaal voor zijn gezicht. Van de overige twee mannen kon het slachtoffer geen duidelijk signalement geven. Getuigen kunnen zich melden bij de politie in Groningen via 0900-8844. www.oogtv.nl

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Een wijk die weer de verloedering in gaat, geen stadswachten meer politie zie je ook nog maar zelden.
Meneer de Burgermeester slaap zacht.

Anoniem zei

Overigens, Peter Rehwinkel staat hier buiten, hij doet z'n uiterste best om de veiliheid te handhaven. De surveillance in o.a. Beijum is drastisch opgevoerd, zoals andere wijken in Noord-Oost.
Jan Bakker

Anoniem zei

en als ze dan wat zien/heterdaadje,kijken ze de andere kant op. drugsrunnerclub beyum,word geen strobreed in de weg gelegd.

Anoniem zei

De politie neemt in het algemeen iedere klacht serieus. Eenmaal bellen is vaak voldoende om onmiddellijk in actie te komen. Het aantal weetkwekerijen is in Beijum drastisch terug gebracht. Lees de berichten er maar op na.

Anoniem zei

Wacht maar tot het mooi weer wordt en het strandje bij het Zilvermeer vol ligt dan zie je de stadswachten 5 keer per uur langskomen ,net zoals de politieauto,s op het fietspad bij de plas langs.
Maar nu de regen valt is er niet zoveel te loeren natuurlijk.