zaterdag 16 februari 2013

THE HARLEM SHAKE OP DE HEERDSTEE


Ik had er nog nooit van gehoord, maar het schijnt een internethype te zijn. Een maffe dans van 30 seconden waarin je zoveel mogelijk gaat schudden. Groep 8 van basisschool de Heerdstee hield gistermiddag vlak voor het ingaan van de krokusvakantie een Harlem Shake. Bekijk de video. Middelpunt is meester Arjen. Hij stuurde de link door en schreef er bij: Ook groep 8 van De Heerdstee doet mee aan de internethype: de Harlem Shake. Op vrijdagmiddag werd de camera klaargezet en verkleedden de kinderen zich zo gek mogelijk. En dan even lekker gek doen!

The Harlem Shake is een dans van 30 seconden die in 1981 werd geïntroduceerd door Al Bm. In 2001 beleefde de dans haar hoogtepunt omdat deze onder meer te zien was in clips van Jadakiss en P. Diddy.  Nu is de dans helemaal terug vanwege het nummer Harlem Shake van dj Baauer.
Schudden tot je er bij neervalt
Hoe je The Harlem Shake doet? Je helemaal suf schudden. Schud je schouders, je armen, je hoofd en je lijf zo hard als je kan. 'Dansen' kun je het eigenlijk niet eens noemen. Dus: goed nieuws voor de wat minder lenige, motorische en ritmische talenten onder ons: ook jij kunt deze hype meedoen!
Lees hier.
Update zaterdag 16/2, 20:43 uur. Nadat meester Arjen zelf eerst een showtje midden in de klas ten beste gaf, ziet u hem in het tweede bedrijf, als de hele klas totaal waanzinnig is geworden, van rechts naar links onder in beeld gaan, met maffe hoed op.

Geen opmerkingen: