maandag 11 februari 2013

BREINSTIMULATIE EN VOETREFLEX PLUS

Linksboven ziet u het logo van 'Terug in Balans,' het verwijst naar een praktijk waar via Speltheapie en Breinstimulatie wordt getracht kinderen met ADHD, PDD-nos of een andere autistische stoornis lekkerder in hun vel cq hoofd te laten komen. Als u de site opent leest u onder meer: Je moet veel in huis hebben om te kunnen leren en de wereld te kunnen snappen. Terug In Balans biedt een spelprogramma aan met een therapeutischewerking voor iedereen vanaf 4 jaar. Hersenproblemen kun je verdoven met medicatie, echter er zijn ook manieren om de hersenen van kinderen met leer- en gedragsproblemen blijvend te beinvloeden. Komende woensdag geven de Beijumse Elsbeth Bruin en Leonore van der Berg een lezing in Montessorischool de Dijk. Zie onder. Foto: bij de voordeur van Elsbeth Bruin.
LEZING BREINSTIMULATIE EN VOETREFLEX PLUS
Woensdag,13 februari om 19:30 uur geven Leonore van der Burg en Elsbeth Bruin een lezing over Breinstimulatie en Voetreflex Plus.

Hoe je door middel van spelmateriaal en voetreflex plus massages de hersenen kan beïnvloeden en daardoor leer- en gedragsproblemen kunnen verminderen.
Hoe wij dit combineren en wat de effecten hiervan zijn.

Voor wie: Ouders, verzorgers en leerkrachten.
Waar: Montessorischool: De Dijk
Wibenaheerd 24
9736 PB Groningen
Graag eerst aanmelden :of 06 38740262
Er is koffie en thee, hier vragen wij een kleine vergoeding voor.
http://www.teruginbalans.eu/

Geen opmerkingen: