zondag 20 juli 2014

PRETTIGE VAKANTIE!

Het is weer zover dames en heren, voor de blogger is de tijd aangebroken om los te laten, op te laden, afstand te nemen, de zinnen te verzetten, kortom om vakantie te vieren. Een hele mooie wijk dat Beijum, maar nu even helemaal niet.
Klik groter, de planning voor de komende maand.......

De reactiemogelijkheid blijft de komende weken open, maar er zal niet dagelijks worden gecontroleerd of er reacties gemodereerd moeten worden.
Kanjer Atsje Straatsma stuurde maar liefst vijf Beijumskaps voor de komende weken op, die zijn voorgeprogrammeerd en verschijnen de komende tijd wekelijks op het bekende tijdstip (vrijdag 18:00 uur) op Beijumnieuws. Het gebeurt soms dat voorgeprogrammeerde berichten zomaar een ander lettertype krijgen of dat alinea's verschuiven. Dat kan de komende afleveringen het geval zijn.

Iedereen een goede en gezonde tijd toegewenst. In of buiten Beijum. Bij leven en welzijn volgt over ongeveer een maand de aftrap van het achtste seizoen Beijumnieuws. Het blijft onverminderd een feest om nieuwtjes, eigenaardigheden en bijzonderheden uit het prachtige Beijum aan het Wereld Wijde Web (www) toe te vertrouwen. En bedenk, het lukt de blogger allemaal niet zonder hulp van lezers die hun bijdrage leveren. Dank daarvoor. Speciale dank gaat uit naar Willem Pauwelussen, Atsje Straatsma en Luit Staghouwer voor hun structurele bijdragen!

Bijzonderheden en eigenaardigheden kunnen altijd gemaild worden (foto's, nieuwtjes, etc.), wellicht is het nog de moeite waard om die op een later tijdstip wereldkundig te maken. Beijumnieuws@ziggo.nl

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijne vakantie, Johan!
Hans

Anoniem zei


Geniet van je vakantie Johan en kom vooral gezond weer terug.

gr, Therèse

Anoniem zei

fijne vakantie.

gr een inwoner van Beyum

Anoniem zei

Fijne vakantie Johan

Anoniem zei

Fijne vakantie! Nieuwe bewoner in Beijum maar nu al fan van je site! Dus tot na de vakantie :)
Esther

anirnith zei

fijne vakantie Johan!
gr. anirnith

Anoniem zei

Fijne vakantie Johan , en bedankt voor een jaar lang Beijumnieuws !

Anoniem zei

Man wat een suc6 die site van je, ook gooi je die weken dicht, toch blijft het bezoekers regenen. Waaauw! Christa.