vrijdag 18 juli 2014

VANAF 19 UUR VANAVOND OOSTELIJKE RINGWEG AFGESLOTEN

Vanonder het nieuwe viaduct is het oude exemplaar nog zichtbaar. Niet lang meer....verkeerslichten zijn nu overbodig...
Van vrijdagavond 18 juli 19.00 uur tot maandagochtend 21 juli  6.00 uur is de Oostelijke Ringweg tussen Beijum-Zuid en Lewenborg afgesloten. Dit heeft te maken met de sloop van de oude viaducten bij Kardinge ( het busviaduct en het fietsviaduct Windepad).
ronggroningen

Doorgaand verkeer dient dan om te rijden via de Westelijke en Noordelijke Ringweg. Voor het bestemmingsverkeer geldt een aparte omleidingsroute.
Ernstige geluidshinder
Kruispunt Kardinge op de schop
De verwachting is dat de sloopwerkzaamheden met behoorlijke geluidsoverlast gepaard zullen gaan. De directe omgeving heeft hierover van de Provincie Groningen een brief ontvangen met nadere bijzonderheden over deze werkzaamheden.
Werkzaamheden tot begin oktober

Na het inrijden van het viaduct op zaterdag 21 juni jl. zijn nu de afrondende werkzaamheden gestart. De nieuwe rotondes dienen nog op de het nieuwe viaduct aangesloten te worden. Het nieuwe viaduct is sinds 14  juli  opengesteld voor verkeer. Auto's en bussen kunnen nu vanuit Kardinge naar  Ulgersmaborg Noord vice versa rijden.
Nog geen afslaand verkeer
Afslaand verkeer vanaf de Oostelijke Ringweg is  nog niet mogelijk. Dat kan pas vanaf begin oktober.
Tot die tijd dient afslaand verkeer vanaf de Oostelijke Ringweg met bestemming Kardinge en/of  Ulgersmaborg-Noord dienen tot die tijd een omleidingsroute te volgen via Lewenborg.

Geen opmerkingen: