zaterdag 20 december 2014

OMWONENDEN WINKELCENTRUM BEIJUM INGELICHT(omtrent feest jaarwisseling)

De gemeente Groningen is er alles aan gelegen om de opgaande lijn wat betreft de jaarwisseling in Beijum voort te zetten. Bovenstaande schrijven werd gisteren onder de omwonenden van Winkelcentrum Beijum verspreid.
Voor de vijfde keer in successie zal een groot feest op de parkeerplaats voor Winkelcentrum Beijum worden georganiseerd. Compleet met groot vreugdevuur, muziek en een lichtshow. Het feest zal om 21 uur op oudejaarsavond beginnen en het zal tot in de kleine uurtjes (3 uur 's nachts) gaan duren.
Lees de flyer voor meer informatie.
Begin volgende week volgt een blogbericht met video over jongeren en een jongerenwerker die mee gaan helpen om Beijum wederom positief (amper vernielingen en geen rellen) door de jaarwisseling te leiden.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Iki snap niet waarom het feest met al het lawaai tot drie uur in de nacht moet duren, laat ze toch om twee uur ophouden en naar bed gaan.

Anoniem zei

En ook weer zo heerlijk op tijd met inlichten van ons als omwonenden! Het mag wel eens op een andere locatie. Het is toch niet leuk als je zo tegen oud op nieuw aankijkt! En dat jaar na jaar maar weer!

Anoniem zei

Is dat de parkeerplaats waar lidl en de kappers zijn?
Zo niet, waarom dan dit keer niet eens daar, voor de afwisseling?

Anoniem zei

En de bewoners rondom het plein vieren weer geen oud en nieuw dit jaar, want door de harde knallen, en enorme lawaai, mensen die tegen je huis aan plassen. Het glas wat er nog dagen ligt kunnen ze niet eens hun kinderen en de dieren buiten laten.We zijn amper twee weken voor het feest ingelicht, dus als we er al tegen in hadden kunnen gaan was dit dus te laat geweest ook al had het niks geholpen. Dus mensen een heel fijn oud en nieuw. Waar wij als bewoners het niet mee eens zijn.