woensdag 24 december 2014

ZIJ BEREIDEN HET OUD EN NIEUW-FEEST IN BEIJUM VOOR


De voorbereidingen voor een ordelijke verloop van de komende jaarwisseling in Beijum is in volle gang. Het zijn vooral jongeren die de kar gaan trekken om de vijfde achtereenvolgende oud en nieuw goed te laten verlopen.

De foto is afgelopen vrijdagavond in het Trefpunt gemaakt. Derde van rechts staat jongerenwerker Martin Visser van MJD, hij was en is bezig met de voorbereiding van het te komen feest op Plein West. Martin, kun jij iedereen even voorstellen? Dat kon hij:

"Op de foto staan van links naar rechts:
Kay, Silvester, Latisha (onderaan), Michelle (staat op tafel), Martin (jeugdwerker), Michiel en Remco (met pet)

Kay, Silvester, Latisha, en Michelle: Hebben geholpen bij het uitdelen van de brieven en flyers, hebben geholpen met het aanmaken van de Facebookpagina en helpen met de telling van de ingestuurde nummers. Tevens zijn Kay, Silvester en Michelle een keer aanwezig geweest bij het vooroverleg voor het oud en nieuw feest om idee├źn van de jongeren te vertellen.

Michiel (DJ Madnight) en Remco (Drive in show Beatpower) hebben ook enkele voorbesprekingen gedaan om goede afspraken te maken over het muzikale gedeelte van de avond. Michiel is de DJ en Remco zal Michiel ondersteunen en doet de lichtshow. Misschien is het wel een leuk gegeven dat beide sinds oud en nieuw vorig jaar al wat klusjes samen hebben gedaan het afgelopen jaar."

JF:  Binnenkort volgt een video-interview  met de drie heren rechts op de foto. Met Martin Visser, Michiel en Remco. Michiel, 2e van rechts, Dj Madnight, stelt zich in het komende bericht uitgebreid voor. Voor nu alvast: "Ik heb heel veel zin in het feest tijdens de nieuwjaarswisseling en hoop dat heel Beijum een kijkje komt nemen. Het is de bedoeling dat dit feest in Beijum een wijkfeest gaat worden waar elke Beijumer van harte welkom is. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit!"

Geen opmerkingen: