vrijdag 5 december 2014

VEEL LIEFDE TUSSEN EN ROND TRUUS EN KEES (AUKE!)

Ze kijken al tweeënhalf jaar vanuit de brug bij Winkelcentrum Beijum over De Zuidwending uit en ze zien er nog steeds gelukkig uit. Truus en Auke fleuren Beijum op, dat is niet verkeerd, een beetje extra liefde kunnen we hier wel gebruiken.
De vogels voelen zich blijkbaar op hun gemak bij het echtpaar. Zie foto.

Beijum is een beschaafde wijk waar beschaafde mensen en dieren wonen. De blogger gaat er derhalve maar vanuit dat de linker vogel niet op het hoofd Truus heeft zitten kakken.
Update 13.48 uur; Kees Huizenga stuurde een alerte mail. De wederhelft van Truus heet geen Kees maar Auke. Kees staat eenzaam en alleen een stukje verderop.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat mooi !

Derk zei

Ben persoonlijk geen fan van Truus en Auke. Echt lelijke kunst. Maar smaken verschillen, gelukkig. Maar voor hetzelfde geldt had ik liever een scheiding gezien aan de andere kant van die heuvel tussen de fietsers en autobaan.

Tal zei

Ik ben het eens met Derk. Er is wel een scheiding tussen voet en fietspad (ook veilig, maar mijns inziens minder noodzakelijk) maar mijn zoontje hoeft maar 1 stuurfoutje te maken en kan zo de rijbaan opschieten. Ben altijd blij als ik de brug over ben.