maandag 29 december 2014

HET KOMT GOED MET OUD EN NIEUW BEIJUM (Aldus, Martin, Michiel en Remco)

Zie ze daar zitten. Michiel links, en naast hem Remco. Twee jongeren uit Beijum  die er volledig voor gaan om de wijk wederom een prettige jaarwisseling te bezorgen. Op 24/12 gaf de blogger via genoemde link aan: Het gaat wederom goed komen met het komende jaarwisseling-feest in de grootste en groenste wijk van Groningen.
En dat vinden de heren op de foto ook. Waar dat op is gebaseerd? Niet alleen op de mannen die op bovenstaande foto staan afgebeeld. Ze kunnen er immers niet alleen voor zorgen. Beijum moet en gaat wederom mee doen. Als er weer een relatief rustige jaarwisseling in de wijk komt, kunnen we spreken van een nieuwe traditie, de boel niet slopen, geen rellen en geen ME maar FEEST. Het gaat al vier jaar goed in Beijum....

DJ Michiel, 'Madnight' ziet het maal zitten. Hij stuurde z'n logo, zie links, en schreef erbij:


Mijn DJ naam is ''DJ Madnight'' (Logo in bijlage toegevoegd). DJ Madnight is een ''Allround DJ'' die zich altijd zal instellen op de klant en feestganger (het publiek). Ik draai niet wat ik zelf leuk vindt, maar ik draai wat het publiek leuk vindt en wat diegene die mij boekt graag wilt horen. Ik probeer het publiek zo goed mogelijk aan te voelen, zoveel mogelijk contact met het publiek te hebben. Dit vindt ik de belangrijkste visie als DJ zijnde, je publiek perfect kunnen aanvoelen.

Zelf als DJ timmer ik al ongeveer vijf jaar aan de weg. Sinds eind 2013 ging het erg snel. Ik zal een kort lijstje opsommen met wat ik dit jaar heb mogen doen.

- Draaien op het rode oortjes festival in platform. Dit ga ik aankomend februari voor derde jaar op rij doen.
- Kroegjes als ''Kroeg Bert en Ernie'' aan de Korreweg
- Schoolfeesten
- Keiweek 2014 bij studentenvereniging ''USVA''
- Verjaardagen en partijen van mensen
- Tienerdisco op verschillende locaties van SKSG
- Nieuwjaars feest Beijum 2013-2014

Momenteel ben ik nog steeds druk bezig om mijn ervaringen te verbreden. Zo ben ik in overleg om dit jaar misschien een set te kunnen draaien bij ''Graspop Baflo''. Ook ben ik in contact met de organisatie van het Noorderzon of ik daar dit jaar muzikaal iets kan betekenen. Allemaal leuke dingen waar ik mijn passie voor muziek goed in kwijt kan. Ik hoop dat 2015 nog groter en mooier wordt, ik nog vaker geboekt wordt en op die manier steeds een stap verder kom.

Naast al deze live sets hou ik ook een eigen soundcloud bij. Soundcloud is een site waar je eigen muzikale creaties op kan neerzetten. Hier zet ik mijn eigen mixen op variërend van top40 naar dance.  

https://soundcloud.com/michiel-muthert/tracks

Ik heb heel veel zin in het feest tijdens de nieuwjaarswisseling en hoop dat heel Beijum een kijkje komt nemen. Het is de bedoeling dat dit feest in Beijum een wijkfeest gaat worden waar elke Beijumer van harte welkom is. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit!
JF: Zie de video.
Michiel was een jaar geleden ook al actief als DJ.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ach hou toch met het komt goed, ja voor de jeugd komt het goed,maar niet voor de bewoners erom heen. Vele mensen die er wonen zijn het er niet mee eens, maar helaas daar word niet om gevraagd. Er word door de gemeente besloten dat er een feest komt klaar uit. En de bewoners ach wat kan hun dat schelen dat die er last van hebben. Zolang ze zelf er maar geen last van hebben. Nogmaals voor ons voor het vierde jaar geen oud en nieuw, alleen maar opletten of ons huis en dieren nog heel zijn na het feest, En natuurlijk houden we de dieren binnen, maar wat dachten jullie van het lawaai, de dieren horen namelijk zoveel meer als ons. Maar zoals de afgelopen vier jaar word daar totaal geen rekening mee gehouden.