zondag 14 december 2014

KERSTMARKT IN DE KLEIHORN, DE VIDEO


Wellicht was het gistermiddag in de Kleihorn iets minder druk in vergelijking met voorgaande jaren tijdens de Kerstmarkt. Maar dat mag en mocht de pret niet drukken. Het kan met het moment van opname, tegen 16.00 uur vanmiddag, te maken hebben. Wellicht was het tegen drie├źn drukker.
Spreekstalmeester Theo Smit liep met microfoon rond, een bestuurslid van het Trefpunt bakte oliebollen alsof ie nooit anders gedaan heeft, kinderen maakten werkstukjes of lieten zich schminken, bezoekers konden met de Kerstman op de foto en de koffie smaakte prima. Het was een ouderwets door de BIB georganiseerd feest in de Kleihorn.
Klik de linker en rechter foto groter.

Zie ook de onderste foto. De Buurtcentra in Beijum hebben zich net als afgelopen jaren het geval is geweest, en wat ook stelselmatig door de blogger is benoemd en geroemd, in het zonnetje gezet. Beter gezegd, ze hebben de wijk in het zonnetje gezet.
Iedereen keek tevreden, jong en oud, bezoekers en organisatie.

Bekijk de video. De heer en mevrouw Lijn6.com staan er ook op, het kan niet anders, of ze trakteren de Beijumers dit weekend ook op een video-impressie van dit evenement.

Op de video staan ook enkele foto's.3 opmerkingen:

Anoniem zei

Mijnheer Beijumnieuws, wat mankeert eraan dat u de Buurtcentra in Beijum zo stelselmatig wilt benoemen en roemen, in het zonnetje zet in enkele recente stukjes van uw hand? Is er sprake van enig schuldgevoel na uw Sinterklaas en Zwarte Piet geblog, of is er anderszins een voor u voordelig dealtje onderweg met deze of gene na het verdwijnen van de papieren Beijumkrant van de BOB?
Wij vonden u altijd zo open, onbekommerd kritisch (niet negatief hoor); dat wilden wij graag behouden. mvg,

Kees Huizenga zei

Jammer dat Radio Beijum afgelopen zaterdag niet uitzond vanuit De Kleihorn. Een gemiste kans, zo lijkt mij.

Radio Beijum zond volgens de planning uit vanuit de Boerderijum Beijum. Ik weet niet of Radio Beijum goed heeft gedraaid.

Anoniem zei

Da's wel grappig van anoniem 15-12 !!:43.

1 anoniem is 'wij'.

En al lees ik het meeste niet over de buurtcentra, het blog gaat al jaren heel vaak over alle acties van die instellingen, met foto's, filmpjes en verslag. Wat wellicht komt omdat 'de blogger' nou eenmaal een band heeft met de wijk.

Wat zijn uw, sorry, jullie connecties met een belangenplan?

Mvg

Kees K.