dinsdag 30 december 2014

DE PAPIEREN TROEP IS OPGERUIMD


 Het kon natuurlijk ook niet blijven liggen, morgenvroeg wordt immers begonnen met de opbouw van het feestterrein voor Winkelcentrum Beijum. Voor een ordelijke jaarwisseling kun je niet teveel zwerfvuil gebruiken. Alhoewel, het papier had wel weer mooi in de te komen vuurbak gekund. Karton en papier brandt immers prima.
Zie nog even de berichtgeving eerder op de dag. Er komt een vuurbak (vreugdevuur) en er lag gisteravond, vannacht en vanochtend heel veel papier voor de containers bij de parkeerplaats.
Tegen 13 uur vanmiddag was de man die op bovenste en linker foto is te zien bezig om overtollig papier en karton op te ruimen. Dag mijnheer, waarom is dit niet eerder opgeruimd? "Er zat wat verstopt binnenin."
Dat moet natuurlijk niet. Het spul moet wel naar beneden kunnen zakken. Wat niet bevorderlijk is voor een goede 'papierbak-doorstroming' is dat er tientallen gloednieuwe Gezinsbodes in een doos zijn geplaatst. Zie foto rechts, klik groter (wellicht vergist de blogger zich en zijn nieuwe kranten nou juist prima voor in een papiercontainer, kartonnen dozen zorgen waarschijnlijk voor meer obstructie).

Rechts op bovenstaande foto is te zien dat reeds een niet inrij-bord voor morgenavond klaar staat. Morgen is het weer zover, de planken zullen weer voor de winkelruiten worden geslagen, zeecontainers gaan Winkelplein West afsluiten, en op dit plein, zwenk bovenstaande foto denkbeeldig naar rechts, zal weer feest worden gevierd.

2 opmerkingen:

Kees Huizenga zei

Ik belde vanmiddag tegen 12:15 uur met het Loket Beheer & Verkeer. Om circa 13:00 uur is het oud papier opgeruimd. De gemeente heeft dus zeer snel gereageerd. Grote klasse!

Anoniem zei


jij ook grote klasse Kees Huizinga :-)!!