dinsdag 30 december 2014

GOOI MORGEN UW OVERTOLLIGE HOUT IN DE VUURBAK


Ingezonden door jongerenwerker Martin Visser


Net zoals voorgaande jaren zal er weer een vuurbak komen voor een vreugdevuur. Hier kunnen de mensen de 31e vanaf 14:00u onbewerkt hout en kerstbomen naar toe brengen. De avond zelf zal Michiel Muthert alias DJ Madnight de DJ zijn. Hij zal ondersteunt worden met een mooie lichtshow door Remco Eleveld met zijn drive in show beatpower. 

Van 21:30u tot 22:30u zullen Jaap Velema en Marc Roelaarts ook wel bekend als zangduo Marja optreden. Hierna zal de DJ weer muziek draaien en er een mooi feest van maken. Het feest begint om 21:00u en is om 03:00u afgelopen.

Archieffoto. Behalve hout kunt u uw kerstboom ook in de bak kwijt.

1 opmerking:

Anoniem zei

Arme mensen en dieren die daar wonen word daar trouwens rekening mee gehouden,hebben ze de mensen wel gevraagd of ze het goed vinden dat er een feest voor de deur komt? het begint om negen uur maar de mensen die daar wonen zeggen iets anders heel vreemd, volgens hun gaat het muziek eerder aan om het uit te proberen of alles het wel goed doet.
Word er wel aan de kinderen gedacht die daar wonen.En word de troep, glas enz enz enz de volgende dag wel opgeruimd? net zoals het wildplassen? Denken jullie nou echt dat de mensen niet in de bosjes gaan plassen ook al zetten jullie wc,s neer.Ach hou toch op.Nee voor die mensen geen oud en nieuw dus alleen maar ergernis.