vrijdag 19 december 2014

BEIJUMSKAP (200)

Ik heb besloten om voor de 200ste Beijumskap dicht bij huis te blijven. Zoals jullie misschien weten woon ik sinds een dik jaar in de Hunze, de suburb van Beijum. Het is heerlijk rustig wonen in de Hunze, maar er gebeurt natuurlijk niet zoveel. De Hunzenaren kunnen niet zonder Beijum, de meeste kinderen zitten er op school, het dichtstbijzijnde winkelcentrum is er. Ik kom nog meerdere keren per week in Beijum. Er zijn natuurlijk nog meer verschillen. In de Hunze heb je niet in elke straat een speeltuintje, maar een grote centrale speeltuin in het midden van de wijk, waar alle kinderen relatief dichtbij wonen. Het lijkt wel een vuurtoren aan het strand. Met dat zand krijg je toch een beetje een vakantiegevoel.

En dat ga ik de komende 2 weken net als veel anderen doen, vakantie vieren. Dit is de laatste Beijumskap van dit jaar. Ik wens alle lezers en kijkers van Beijumnieuws fijne feestdagen en een heerlijke vakantie toe. Tot volgend jaar!

Foto + tekst: Atsje Straatsma
www.atsjestraatsma.com

JF; van harte gefeliciteerd namens de beheerder van dit blog, het is een serie om trots op te zijn. Zie eventueel hier nog eens het video-interview met de jubilaris. Zondagavond zal Atsje Straatsma in het kader van Stadjerstv-toppers op video op OOG-TV zijn te zien. Met dank aan de collega's van Lijn6.com.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Atsje, bedankt voor al je mooie foto's.
Een dankbare fan

Anoniem zei


Heb een goeie tijd Atsje en blijf vooral fotograferen, hoor.

mvg, een andere fan :-)