donderdag 11 december 2014

SITUATIE ROND DE BENELUXWEG TER HOOGTE V/D GRONINGERWEG


De situatie rond het het gedeelte van de Oostelijke Ringweg dat ter hoogte van de Groningerweg ligt gaat ingrijpend veranderen. Zowel aan de oostelijke als ook aan de westelijke kant van de Groningerweg wordt verkeer dat de ring op wil tijdelijk omgeleid.
Komende vanuit Winsum en Adorp moet dat noodgedwongen via bedrijvenpark Witte Lam, zie nog eens dit blogbericht en filmpje.
Bovenstaande foto is gisteren vanaf de heel andere kant genomen. Komend vanuit Bedum, over de oude (Groninger)weg naar stad kun je even voorbij de Hornbach opeens niet verder. Aan het nieuwe stuk weg dat rechtdoor gaat wordt nog gewerkt. Verkeer moet noodgedwongen via een lus richting een splitsing met de Eemshavenweg rijden om via dit punt naar de oostelijke of noordelijke ringweg te kunnen komen.
Helemaal links op de foto loopt het Boterdiep dat zich niks van de werkzaamheden aantrekt.
Op de linker foto zijn we een tweehonderd meter verder beland, op de achtergrond is de Beneluxweg te zien. Rechts gaat het verkeer ter hoogte van Beijum Noord nog steeds via een nauwe eenbaansweg- doorgang.
Rij desgewenst even mee en bekijk de video. Van Beijum Zuid naar Noord, via een stukje Eemshavenweg naar de afslag richting de Hornbach en de hele route ook weer retour.

De muziek is van H. Nilson, hij zingt: Evrybody's talking at me uit 1969.
Update, 16.34 uur; de muziek lijkt het niet te doen, daar wordt vanavond laat aan gewerkt.
Update 22.47 uur; de beelden zijn in combinatie met de muziek niet terug te vinden. De lezer moet voor een keer de muziek er zelf bij bedenken.

Geen opmerkingen: