zondag 18 maart 2018

AUTOBEDRIJF VISSER (OOK) NAAR DE WITTE LAM


Over een maand hoeven klanten van het Beijumer Autobedrijf Visser niet meer perse naar de Oosterhamrikkade in de stad voor een reparatie, advies of koop, ze kunnen ook vlakbij naar bedrijvenpark Witte Lam gaan. Zeewinde 13.

Voor autobezitters uit Beijum, De Hunze, Lewenborg, Zuidwolde en verder komt dit betrouwbare bedrijf nog dichter bij te liggen.

Zie afbeelding boven, vanaf 19 april is het zover.

Afbeelding rechts, de Beijumblogger ging voor de aardigheid even op de Routeplanner kijken.
Wat blijkt, de afstand vanaf Beijum Zuid naar het nieuwe adres is nog geen drie kilometer.

Overige afbeeldingen, de Citro├źn c5 van de blogger is onlangs weer door de APK-keuring gekomen.

Twee nieuwe banden, wat slangetjes en nog een paar dingetjes, en de auto kan weer (hopelijk) een jaar mee.
Afbeelding links, ondergetekende brengt de auto meestal naar het bedrijf (reparatie, APK) met de fiets achterop de fietsendrager. Na de keuring zette opa Koos de fiets weer op de fietsendrager.

Dames en heren, wat een service, er staat altijd koffie klaar, het personeel staat je vlot en vriendelijk te woord. Direct: "Waar kan ik u mee helpen?" Waar vind je dat nog?

By the way, die fietsroute naar de Oosterhamrikkade is bekend (ondergetekende is ook wel eens lopend geweest, ca 40 minuten), Heerdenpad, Korreweg, rotonde driekwart naar de JC Kapteynlaan en na 500 meter rechts de Oosterhamrikkade in.

Hoe je dit (lopen, fietsen) vanuit Beijum (vice versa) naar de Zeewinde op Witte Lam het beste kan doen gaat de blogger nog even uit puzzelen. De snelste route kon wel eens via De Hunze gaan. Of misschien wel via de ijzeren bruggetjes achter de Kremersheerd richting de bekende Duitse bouwmarkt en dan een paar honderd meter via het Boterdiep richting Noorderhoogebrug om halverwege de afslag Witte Lam te nemen.

(De Beijumblogger zal ergens in mei met de fiets een onaangekondigde verrassings-inspectie-bezoek aan de nieuwe locatie gaan brengen. Met draaiende camera...)


Geen opmerkingen: