vrijdag 9 maart 2018

BEIJUM BESTAAT 40 JAAR (7)


De eerste twee maanden van het Beijumer jubileumjaar zijn voorbij. Daar hebben we nog niks van gemerkt, maar er wordt wel intensief gewerkt en vergadert aan en over een mooi programma verderop in het jaar. Twaalf maanden lang elke week en elke dag groot feest vieren is natuurlijk niet haalbaar en vooral ook niet realistisch.
De stuurgroep Beijum40 is al maanden bezig om het feest ter ere van het 40 jarig bestaan van Beijum te organiseren, zie nog eens dit bericht
Tussen 25 mei en 3 juni zal als alles goed gaat Beijum intensief feest gaan vieren. Het feest zal voor iedereen toegankelijk zijn


Ricardo Mulder, lid van de stuurgroep en bij alle vergaderingen de notulist, heb je nog nieuwe ontwikkelingen? Vertel eens, wat is de stand van zaken tot nu toe?
Hij mailde:

Beijum 40 jaar! Het organiseren gaat gestaag door!
Voor je het weet is het 28 mei en bestaat de wijk Beijum officieel 40 jaar.
De stuurgroep is al enige tijd bezig om het een en ander voor en door de wijk te organiseren. Sommige bewoners zullen berichten hebben gehoord andere zullen misschien nog van niks weten. Tijd voor een kleine update vanuit de stuurgroep.
Hoe ver staat het nu met de activiteiten?

De Beijum40 Pubquiz:
Een gezellige pubquiz in Trefpunt op zaterdag 17 maart. Heb jij genoeg algemene kennis en kennis over Beijum? Geef je dan op met een groep van maximaal 5 personen:
receptie@trefpuntbeijum.nl
Heel Beijum Schrijft!
Win jij de boekenbon twv €100,- en je verhaal in De Beijumer?

http://beijum40.nl/beijum%20schrijft.html
Radio Beijum:
Speciaal in het teken van Beijum 40 zullen er weer uitzendingen gemaakt worden door Radio Beijum. Elke laatste zaterdag van de maand kun je online meeluisteren.
Verhalenavond rond het vuur:
Zaterdag 26 mei, heb je een verhaal over Beijum dat niet mag ontbreken op deze avond? Mail ons dan even. Wij kunnen dan een planning maken. Stuur s.v.p. je contactgegevens ook mee, zodat we je kunnen bereiken als we nog iets willen vragen. Mail de Historische Werkgroep Beijum: info@beijum.nl.
Muziekpodium:
Van 1 t/m 3 juni een weekend lang muziek.
De Beijumtrail:
Een groep fanatieke Beijumers heeft en parcours uitgestippeld van 7 km door de wijk. Met door de wijk bedoelen we ook letterlijk door de wijk. Er zal namelijk door gebouwen gewandeld en gerend gaan worden. De Beijumtrail is op zondag 3 juni en de inschrijvingen starten rond 15 maart.
Braderij:
30 juni zal voor de derde keer een braderij georganiseerd gaan worden op Plein Oost. Ook een kraam? Mail  r.mulder@werkpro.nl
Theatervoorstelling:
De wens voor een leuke theatervoorstelling is groot. Wij zijn druk bezig om ook deze wens handen en voeten te gaan geven.
Zoals jullie kunnen lezen staat er genoeg op stapel dit jaar. Het is een feest voor Beijum door Beijum. Mocht je nog idee├źn hebben of wil je meehelpen organiseren?
Laat het ons weten via www.beijum40.nl
Samen maken we er iets moois van... Beijum op zijn best.

1 opmerking:

Marleen zei

29 mei was de sleuteloverhandiging.