woensdag 14 maart 2018

BLOKKER-PAND AL 4 MAANDEN LEEG IN WINKELCENTRUM BEIJUM


Het tweede winkelpand rechts in Winkelcentrum Beijum, tussen de slager en de drogist, staat al weer vier maanden leeg.

Zie nog eens dit afscheidsbericht van november vorig jaar.

Het staat maar leeg en het staat maar leeg, wat zijn eigenlijk de plannen voor het leegstaande Blokker-pand?
Eigenaresse Meins van de AH geeft steevast als antwoord: "Ik weet het niet."

Ze komt daarbij geloofwaardig over, niet dat ze een spelletje speelt. Het lege pand is niet van haar persoonlijk maar van Ahold (de AH keten, Meins is franchise-ondernemer).

Er gaat een hardnekkig gerucht over de mogelijke plannen voor dit pand. Gehoord van meerdere Beijumers, waaronder een cassiere.

De slijterij zou in het leegstaande pand komen dat we boven zien afgebeeld. AH beheert deze Gall en Gall. Mooi twee in-en uitgangen tegenover elkaar, de Appie en de slijterij.
De leeg te komen ruimte van de slijterij, nu achterin het winkelcentrum, tegenover de Primera, zou dan aan de AH worden bij getrokken, uitbreiding van de huidige winkel dus.

Of het gerucht concreet gaat worden, zal de tijd leren.

Rechts op de foto staat een tafeltje van de slagerij. "Zonde dat dit leeg staat", aldus de slager onlangs tegen de blogger.

1 opmerking:

Anoniem zei

Misschien kan er een Grofvuilerette in komen ? Iedereen die z'n versleten meubilair en kapotte huishoudelijke apparaten niet kwijt kan, brengt ze daar gewoon gratis naar toe... Via de achterdeur heeft de milieudienst dan een praktisch en wijkcentraal ophaalpunt van groot vuil. Wát een besparing voor de gemeente !!