zondag 11 maart 2018

EEN DRUILERIGE ZACHTE ZONDAGMIDDAG IN MOOI/LELIJK BEIJUMOp bepaalde plekken in de wijk smelt het laatste restje ijs van de winter van 2018-2018 weg. De lichte regen en het zachte weer helpen daarbij een handje.

Even een fietstochtje door de wijk maken, de zondagmiddag leent zich daar uitstekend voor.

Zoals vaker gezegd/geschreven, de wijk heeft mooie en lelijke kantjes.
De foto helemaal beneden en rechts worden even bewust niet bovenaan gezet. Maar je kunt er niet omheen, wat een troep op bepaalde plekken.

Wethouder Joost van Keulen vindt het allemaal wel meevallen in Beijum.

Op de bovensta afbeelding komt mooi en lelijk samen. Zien we daar links aardbevingsschade? Het lijkt erop.
Zo te zien is bij een portiekwoning in de Fossemaheerd een trap wit geverfd, en was er nog wat verf over.

Mooi? Lelijk? Wel creatief wat op de grote muur is geverfd.

Afbeelding links, mooi om van de Holmsterheerd naar de Menkemaheerd te fietsen, we zien een haag van voorjaarsbloemen.

Afbeelding rechts, er wordt stevig nagedacht over statiegeld op plastiek flesjes. Zou een hoop troep in de sloten en bermen van Beijum schelen.

Of zal dat ook wel weer meevallen wethouder?
Zondagmiddag....Beijum-Wibenaheerd.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Waarom niet opruimen i.p.v. op de foto zetten ?

Unknown zei

Ook in de binnenstad hetzelfde beeld als in beyum. Rommel en rotzooi. Gewoon mentaliteitskwestie.

Truus zei

Met een zakje in de kliko gooien ben je er niet. En is idd iets wat door alle wijken wel speelt. Misschien minder aandacht aan geven. Beijumnieuws word er niet leuker op met dit soort berichten elke dag.
Beijum is zoveel meer dan dat afval.

Anoniem zei

Wegkijken en kop in het zand steken werken niet Truus. Er zullen eerst ongedierteplagen moeten komen, veldmuizen die door dakramen naar binnen glippen, ratten in de tuin die moestuintjes leegvreten en ziekten verspreiden onder mensen, dieren en vogels in buitenvolières. Op straat spelende kinderen die enge ziektes oplopen tussen het huisvuil en onder de zweren komen te zitten. Besmette en wegrottende honden en katten die van zwerfvuil hebben gesnoept. Cholera, tyfus, parasieten en botulisme.

Truus zei

Omg waar haal je dat doem scenario vandaan? Middeleeuwen verbleken hierbij

Anoniem zei

Klopt helemaal Truus wat je zegt. In de Middeleeuwen wist je tenminste nog gewoon waar je aan toe was. Vandaag de dag is alles 500 tot 1000 x zo erg als destijds. Mensen beginnen nu steeds beter te snappen dat de rampscenario's waar ze eigenlijk niet in kunnen of durven geloven de waarheid zijn. Agenda 21 en 30 bepalen dat de meerderheid van de wereldbevolking gewoon dood moet, want er is geen plaats meer voor nog meer mensen. Dat kan op vele manieren. Mensen in hun eigen vuil om laten komen, ze volspuiten met dodelijke vaccins, chemtrails over ze uitsproeien, ze verslaafd maken aan een oneindig aantal medicijnen, voedsel volstoppen met kankerverwekkende geur-, kleur-, smaakstoffen en andere additieven waardoor je niet meer gezond oud kunt worden, de lucht vol spuiten met fijnstof waardoor je vroeg of laat stikt, Monsanto en Bayer gewoon toestemming geven om onze landerijen vol te spuiten met het dodelijke Round Up, de mensen hun organen roven terwijl ze nog in leven zijn, vrijwillige euthanasie stimuleren, etc etc De waslijst met op genocíde gerichte strategieën door de overheid is oneindig. Maar goed, hier gaat het dus even over dat ene aspect : mensen in hun eigen vuil letterlijk laten omkomen.