dinsdag 6 maart 2018

BOODSCHAPJE DOEN, AUTO BESCHADIGD TERUGVINDEN

 "Jammer dat getuigen zich niet even melden. Ik was er maar tien minuten en je vind je auto zo beschadigd terug."

Lezeres Miranda ging gistermiddag met de auto naar Winkelcentrum Beijum voor een boodschapje. Ze kwam terug en zag dikke krassen op haar vervoersmiddel. Zie de foto's die ze stuurde.

Lullig, kan een dader niet even het fatsoen opbrengen om de gedupeerde tegemoet te komen? Hoezo stiekem wegrijden?
Miranda, vertel, wat is er gebeurd.

'Ik was alleen even snel naar de AH en maar 10 minuten weg. Kwam terug bij mijn auto en zag mijn deur helemaal beschadigd, dat ik dacht sta ik wel bij de juiste auto. Heb zelfs nog naar mij nummerbord gekeken van kan toch niet. Zag het rubber dikke witte streep over van wel 60 cm lang en daarboven in het lak lange diepe krassen en in het midden zelf een lange horizontale deuk in de deur. Niet even van oeps auto geraakt, maar echt uitgebreid langs geschuurd en door gaan ipv stoppen omdat je tegen een auto aan zit. Ik was daar maandagmiddag van 15.35 tot 15.45.

Ik was vooral heel teleurgesteld en boos, omdat er niemand even wat achter gelaten heeft. Was een kleine moeite geweest sorry te zeggen. Zou ik ook gedaan hebben. Was daar echt maar 10 minuutjes. En zie je je auto zo beschadigd.

Het is ook jammer dat bv getuigen ook niet even melden. Laatst zag ik ook een auto die keihard door de straat reed en een geparkeerde auto raakte. Ik ben toen naar die eigenaar gegaan en aangegeven. Dacht kleine moeite, andersom zou je het ook fijn vinden als het je overkomt.'
Beijumnieuws@hotmail.com

Geen opmerkingen: