vrijdag 22 januari 2021

AH-BEIJUM SLUIT TIJDENS DE AVONDKLOK OM 20.30 UUR

 


"We sluiten om 20.30 uur, zodat iedereen daarna nog op tijd thuis kan komen. Elke dag gaan we om zeven uur 's ochtends open, zondags openen we om 11 uur in plaats van de gebruikelijke 12 uurs-opening."

De avondklok gaat morgenavond in, bedoeld om het aantal besmettingen inzake het coronavirus, met name de Britse variant, terug te dringen.

Vanuit het management van AH-Beijum kwam bovenstaande mededeling binnen.

AH-Beijum is normaal gesproken van maandag tot en met zaterdag tot 22.00 uur open. Het handigste is om niet opeens allemaal tegen 20.15 boodfschappen te gaan doen.

Foto links, voor mensen die 's avonds werken komt er wat papierwerk bij de kijken om wel tijdens de uren tussen 21.00 en 04.30 uur naar buiten te mogen. 

Dat kan ook via de smartphone, digitaal dus, maar deze blogger, die vaak 's avonds werkt, zo ook zaterdag en zondag, vult het liefst even papieren in.

Ondergetekende komt beide weekend-dagen omstreeks 22,30 uur na gedane werkzaamheden weer in Beijum aan, en hij neemt zich voor om terugrijdend vanaf ongeveer kruispunt Kardinge tot in Beijum te filmen en te fotograferen. De dashboardcamera is ingesteld. Uniek, zal de wijk er verlaten bijliggen?.

Geen opmerkingen: