dinsdag 5 januari 2021

SKSG KAMELEON BETREKT ONDERSTE ETAGE KNIKDAKGEBOUW
De natte modder ligt nog volop om het gebouw heen, rijplaten liggen er om het terrein voor voeruigen begaanbaar te maken. Het is koud buiten, zo ook in de Onnemaheerd.

Maar in het nieuwe Knikdak-gebouw is het beneden warm, de lichten zijn aan, er lopen enthousiaste mensen rond en de gloednieuwe ruimtes worden ingericht.

Gistermiddag liep deze blogger voor het eerst dit jaar het terrein op dat ligt in de driehoek Wiershoeck, BW-Lentis en de Dom Helder Camaraschool.

Er dartelden al kinderen rond, die kort na het maken van de foto's met een begeleider richting het schoolplein van genoemde school liepen. Op nog geen 2o meter afstand....Personeel ging door met het inrichten van ruimtes op de benedenverdieping.

De begeleid wonen-appartementen op de bovenste verdieping worden later betrokken, zie nog eens dit bericht met foto's en video

Via SKSG.nl

Per 4 januari 2021 verhuist SKSG Kameleon naar haar nieuwe onderkomen: Knikdak. Een modern, duurzaam gebouw waar je kind naar hartenlust kan spelen en lekker kan ontspannen. Er komt een prachtige natuurlijk aangelegde tuin waar je kind heerlijk kan ravotten. Ook nieuw is dat je nu ook met je baby terecht kunt bij SKSG Kameleon. Onze kinderopvang, peuterspeelzaal en BSO vind je in het Knikdak, achter de Dom Helder Camaraschool in Beijum.

Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf! Daar staat SKSG voor. Op alle SKSG locaties krijgen kinderen de kans hun talenten te ontwikkelen en volledig zichzelf te zijn.

Zo stond het er  in september voor.

En zie nog eens deel 1 met verwijzende link

Elf maanden geleden is de bouw  begonnen

Voor lezers die niet weten waar KnikDak over gaat, lees nog eens het bericht van 3 februari

De vrijdag ervoor vond de starthandeling plaats

In het gebouw komen ons IKC en woningen voor Jongerenzorg Groningen.

Geen opmerkingen: