maandag 4 januari 2021

EEN STEEN DOOR DE RUIT GEGOOID


 "We hebben geen vermoeden wie ons dit geflikt heeft, rondhalf twaalf gisteravond kregen we vanuit het niks opeens een steen door een ruit van de huiskamer gegooid. Ik heb gelijk de politie gebeld en die hebben net zolang gewacht tot ik contact kreeg met het noodnummer van de Huismeesters zodat ze het gat konden dichten."

De schrik zat er afgelopen avond goed in bij een bewoonster van een woonhuis in de Nijensteinheerd. Het moet een zeer onprettige ervaring zijn om opeens een steen door je huiskamerraam te krijgen, toch de plek waar je je normaal gesproken veilig acht.

Links zien we het gat door de raam. Zal de onverlaat die de steen heeft gegooid zich realiseren dat daar iemand mee vermoord had kunnen worden? Krijg zo'n ding maar eens tegen je hoofd.

Bewoonster wordt er niet goed van: "Vorig jaar heeft iemand met bodylotion het woord hoer bij me op het raam geschreven."

Normaal communiceren is niet iedereen vergeven, op social media zie je er tal van voorbeelden van (scheldpartijen) maar ook in real life manifesteren de beperkten zich klaarblijkelijk.

Het is al weer een tijdje rustig op stenengooi-gebied in Beijum, of deze blogger moet wat ontgaan. In 2017 werd bij een bewoner van de Froukemaheerd stenen door een huiskamerraam gegooid

In 2019 deden een paar jongens zoiets voor de lol


Geen opmerkingen: