vrijdag 15 januari 2021

NIEUWE BOKSATRIBUTEN VOOR SPARTAN FIGHTS

  
"Als we weer opengaan willen we meer voor de mensen in Beijum doen, wellicht een goedkoper tarief aanbieden in combinatie met de Stadjerspas."

Het was een mooi bericht afgelopen najaar, in de ruimte naast snackbar Hof van Beijum was een mooie fitness-ruimte ingericht. 

Maar ja, die tweede lockdown.

Het zou toch mooi zijn als de sportscholen corona-proof weer open zouden mogen gaan. Volksgezondheid, uitlaatklep, dik worden...

Deze blogger spreekt in elk geval voor zichzelf, hij mist zijn tweewekelijkse gezonde afmat-partij bij DijkmanSport

Een paar dagen geleden reed een busje voor bij Spartan Fights.

Zie foto links. Een jongeman kwam een partij...hoe moet je die dingen noemen...boksdingen brengen. "Ik kom uit Houten en we bezorgen in Nederland, Belgie en Duitsland." Niet verkeerd in corona-tijden, sportscholen van nieuw materiaal voorzien.

Jongeman wilde wel even met de baas op de foto,-deze blogger weet hun namen niet.

Mooie sympathieke sportschool in eigen wijk mensen. Hart voor mensen, voor kinderen in het bijzonder. En die boksdingen, toch ideaal om je opgekropte corona-frustratie op te botvieren? Ram ze denkbeeldig allemaal aan gort, corona, Rutte, de Jong, Soros, Willem Engel, Lange Frans, Trump, alle wappies.

Zie foto beneden, kids kunnen deze beschermende spullen voor een prikkie aanschaffen als ze komen sporten.

Ondergetekende neemt zich voor een nieuw bericht aan Spartan Fights te besteden als de sportschool weer open gaat.

(In het eerdere bericht, link boven, staat een link naar een website die niet meer bestaat. Wel https://www.facebook.com/SpartanFightsGroningen/)


Geen opmerkingen: