woensdag 13 januari 2021

BUS GAAT OP VEILIGER PLEK STAAN WACHTEN

Gelukkig, het heeft geholpen.
Dacht deze blogger tegen kwart over vier vanmiddag.

De bus die steeds frequent op de Emingaheerd staat te wachten om richting het laadstation voor elektrische bussen aan de Wibenaheerd te kunnen rijden, stond niet meer in de bocht vlak voor het zebrapad te wachten maar een meter of vijftig zestig terug.

Zie nog eens het bericht van gistermiddag

En zie helemaal beneden dit bericht de reacties, die meestal via Facebook-Beijumnieuws lopen.

Veel verontwaardiging en bezorgdheid haalde ondergetekende uit de reacties.

Zie foto's, vanuit verschillende perspectieven gemaakt.

Bus stond warempel met alarmlichten aan te wachten. En ook nog wel voor de ingang naar het parkeerterrein naar de Aldi, zie afbeelding rechts, verkeer kon daar gewoon in en uit.

Een hele verbetering, ook dankzij de lezers die naar aanleiding van het gisteren gepubliceerde bericht wederom aan de bel hebben getrokken.

Een ding blijft deze blogger niet snappen, zie foto boven, hoezo als er plaats is op het laadstation dan toch blijven wachten op de Emingaheerd?

Hij moet maar bij zijn eigen leest blijven, hij is immers geen buschauffeur.

Zie minivideo en Fb- bericht van gisteren.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2882104328728330&id=100007863723158


4 opmerkingen:

Anoniem zei

De kwaliteit van buschauffeurs gaat ook hard achteruit. Maar inderdaad raar dat die bussen op de emmingaheerd blijven staan terwijl er maar 1 bus op de wibenaheerd staat en dat steeds weer.

Anoniem zei

Wegrijden van Aldi parkeerplaats super gevaarlijk, zonder zicht op Amkemaheerd, dat geblokkeerd wordt door bus op rijbaan.
En oversteek vanuit Hylkemaheerd over bruggetje gevaarlijk.
Parkeren bussen op Amkemaheerd is geen oplossing
Anoniem zei

Vandaag stond er weer een bus half op de emmingaheerd /wibenaheerd, zodanig dat er naar de wibenaheerd maar een baan over bleef .

Anoniem zei

En waarom kunnen ze niet bij het oplaadstation wachten? Moet daar dan niet wat verbeterd worden? Het blijft gevaarlijk op de Amkemaheerd, waar ze ook staan op dat stukje.