zondag 31 januari 2021

MIJN UITZICHT IN BEIJUM (95)


 
Het moet prettig wonen zijn aan de Nijensteinheerd, waarschijnlijk gaat dit helemaal op voor de mensen die op de rand van deze zuidoostelijke woonheerd wonen. 

Met uitzicht op het Kardingerpark.

Even terzijde, Beijum Oost wordt vaak over een kam geschoren, het zou er allemaal maar wat problematisch aan toe gaan. Dat slaat natuurlijk nergens op, in de Nijensteinheerd, de Boelemaheerd, de Hylkemaheerd, de Fultsemaheerd en de Jensemaheerd, allemaal behorend bij Beijum Oost, zijn veel mooie leefbare plekken te vinden, met prima bewoners die er wat moois van willen maken.

Zie foto boven, je woont hier toch als God in Beijum? Vanuit een tuin in de Nijensteinheerd, uitzicht op een weids Kardingerpark, linksachter staat de klimtoren.

Ook direcht even links en rechts kijken, zie de daarmee corresponderende foto's. Toch ook een veilig anti-inbraakgevoel krijg je ervan, niet verkeerd dat er een relatief brede sloot loopt.

De Nijensteinheerdjes zullen zich vast verheugen op het komende voorjaar. lekker met een glaasje achter in de tuin zitten. Het leven is goed (op bepaalde plekken) in Beijum.

Ook direct maar even een uitzichtsfoto maken vanuit het raam van de voorkamer.

Zie beneden. Is toch ideaal? Geen doorrijdend verkeer, een mooie groene speelplek voor de kinderen.....

En dat allemaal in Beijum Oost. In de Nijensteinheerd.

Geen opmerkingen: