maandag 25 januari 2021

MEA FYSIO WILKEMAHEERD BERICHT:

Het loopt tegen eind januari en we willen u graag even op de hoogte houden van het reilen en zeilen van de praktijk. Ondanks de aangescherpte Corona maatregelen is het onder strikte voorwaarden nog steeds mogelijk om uw fysiotherapie behandelingen bij ons te ontvangen.

Uiteraard is het dragen van een mondkapje verplicht, neemt iedereen zijn/haar eigen handdoek mee, etc.. Door met elkaar zorg te dragen voor elkaar is het mogelijk onze werkzaamheden voort te zetten. Dus heeft u klachten van fysiotherapeutische aard? Blijf hier niet mee zitten en maak gerust een afspraak, ervan uitgaande dat u alleen komt als u geen klachten heeft. 

Het feit dat het eind januari is, kan gevolgen hebben voor uw situatie op gebied van de fysiotherapie. Het is namelijk nog mogelijk om aanvullende pakket om te zetten tot eind januari. Staat u op de wachtlijst voor een nieuwe knie, nieuwe heup, of een andere gewrichtsoperatie? Denk er dan goed aan dat fysiotherapie daarna vaak gewenst is en dat u hiervoor goed verzekerd bent. Een goede aanvullende verzekering kan een enorm verschil maken. 

Heeft u uw twijfels, of heeft u andere vragen, aarzel niet contact met ons op te nemen: Telefoon: 050-5420707 U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de Website:

 https://meafysiowilkemaheerdbeijum.nl/

Geen opmerkingen: