woensdag 6 januari 2021

CORONA BESTAAT NIET EN TRUMP HEEFT GEWONNEN (Niet vaccineren!)

'Je roept mensen op om een gifspuit te nemen, dat zal ik nooit respecteren. Virussen en bacteriën helpen je juist om gezond te blijven en zonder zou je niet kunnen leven. Van besmetting is dus ook nooit sprake. Geen ziekte is besmettelijk. Je moet de oorzaak van een ziekte aanpakken, niet de symptomen gaan bestrijden. '

Wat gaat het er toch enorm intolerant en nijdig aan toe op social media-platforms aangaande je al of niet te laten vaccineren.

Als nieuwjaarsbegroeting postte deze blogger nieuwjaarsnacht de afbeelding die we rechts zien op Beijumnieuws.

Enkele dagen later zette hij die ook op een Facebook-site, met de zinsnede 'kom op mensen, laat je vaccineren.'

En dan heb je het gelazer. Normaal discusseren, gewoon tegen vaccinatie zijn, het is voor deze blogger geen enkel probleem. Maar er moest op de een of andere manier dan met zware hoofdletters en uitroeptekens gereageerd worden. Ondergetekende vroeg of het onderwerp je al of niet laten vaccineren misschien ook met een zekere respect 'besproken' zou kunnen worden.


Daarop kwam bovenstaande tirade, vetgedrukte openings-quote. Respecteren? Nooit! Er is een klein gedeelte van gekopieerd. De blogger antwoordde dat hij het niet over een gifspuit had, maar over het onderwerp vaccinatie. Daarop werd geantwoord: "Jij hebt geen respect voor de waarheid. En ja ik ben wakker. Geen slaper zoals de meesten. Was iedereen maar wakker, dan zouden we niet in deze achterlijke lockdown zitten. Het gaat niet om een virus, daar ging het nooit om. Het gaat om macht en geld zoals altijd."

Daar had je het weer, de zelfverklaarde deskundigen die 'de waarheid' inzake corona en vaccineren menen te weten, de ander slaapt, is een schaap, en degene die de 'waarheid' poneert is wakker. Corona bestaat helemaal niet, de ic's zijn leeg en er bestaan geen besmettingen en ziektes als gevolg van virussen. Het is allemaal bedoeld om een niet bestaande 'ziekenmarkt' te maken zodat er geld verdient kan worden en het volk onderdrukt kan worden.

Vlas het onderwerp af op verschillende platforms, Twitter, Facebook, en bovenstaand patroon schiet eruit. Deze blogger kreeg van bovenstaande orakel nog een ongevraagde klinische les over het virus, over DNA en RNA, over eiwit capsules en exosomen. Met als ondertoon: zo zit het, dit is de waarheid.

Een vaccinatie is een gifspuit, een mondkapje een muilkorf. En verder is het allemaal een groot complot van de elite, van de farmeceutische industrie en de media.

De van de reacties afspattende domheid is grenzenloos.

Tegelijkertijd met de vaccinatie-discussie volgde de blogger ook een discussie over Trump onder een nieuwsbericht van RTL op Facebook. Een aldaar aanwezige Beijumse orakel wist het zeker, Trump wordt er in geluisd door de Fakemedia, hij heeft helemaal niet verloren, deze blogger zit natuurlijk ook bij de MainStreameMedia. Weet hij het niet over de pedonetwerken en kinderbloeddrinkende politici?

Mevrouw verkondigde dat ze zelf onderzoek heeft gedaan naar Trump en de verkiezingen. Ze wist precies hoe alles in elkaar steekt en hoe er gefraudeerd werd, en ook wist ze te vertellen dat zo'n beetje alle Beijumers zich aan deze blogger ergeren. Of ze dat laatste ook onderzocht had? Daar kwam geen antwoord op.

Het zijn bizarre tijden mensen. Er lijkt wel een strijd gaande tussen paranoya en redelijkheid. En Paranoya vindt dat het zich in de enige echte absolute Werkelijkheid bevindt. De maatschappij als psychiatrische inrichting, wordt er teveel bezuinigd op de GGZ?

De redelijkheid, probeert deze blogger zoveel mogelijk in stand te houden, hij verlaagt zich niet tot schelden. Dat mogen de onmachtige 'realisten' en 'deskundigen' doen.

Richting een groep mensen na. Degenen die verkondigen dat ze na zelf onderzoek te hebben gedaan weten dat Trump gewonnen heeft en dat er gefrauduleert is tijdens de verkiezingen, alsmede de mensen die weten dat 'de media' en de politiek samen met de farmaceutische industrie de bevolking klein wil krijgen en dat corona helemaal niet bestaat.....dat er geen mensen op de ic's liggen, dat er pedonetwerken zijn en dat er kinderbloed wordt gedronken...en die dan met grote letters schrijven dat dit de WAARHEID is...ja, dat zijn wappies. Die zijn echt niet goed bij hun hoofd.

Vandaag in het nieuws, pennibele en dramatische situatie in noordelijke verpleeghuizen

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat zou het toch heerlijk zijn als die asociale viruswappie randdebielen het land uitgeschopt konden worden.