donderdag 14 januari 2021

LOCKDOWN-BERICHT VAN DE KAPPERS IN BEIJUM


De verleging van de lockdown was voor onze Beijumer kappers vanzelfsprekend een tegenvaller. 


Terwijl de corona-kapsels meer en meer zichtbaar worden in het straatbeeld van Beijum, communiceren ze hier even met hun klanten. In volgorde van binnenkomst, eerst kapper de Boer, daarna Time-Out kappers (maakt ook niet uit, beide kapperszaken hebben hun eigen klantenkring).


Zoals bekend zitten genoemde kappers naast elkaar in de noordwestelijke hoek van Winkelplein Beijum. Op 14 december werkten ze voor de abrupt aangekondigde lockdown tot middernacht door


Salon Gerrie de Boer:


 Helaas hebben wij gisteren te horen gekregen dat wij nog t/m 9 februari de deuren dicht moeten houden.

Wij zijn vandaag onze klanten aan het bellen die reeds een afspraak hadden ingepland. De klanten die wij bellen maken wij een nieuwe afspraak voor na 9 februari.Zo lief hoe onze klanten reageren! 

Heerlijk om weer even contact te hebben met onze klanten.


Verder zijn wij te bereiken

  • via onze site , www.gerriedeboer.nl
  • via whatsapp , 06-23535073
  • en via ons vaste nummer , 050-5425706 op dinsdag/woensdag/donderdag van 12.00/14.00


Wij zijn een aanstormend talent aan het opleiden in ons bedrijf. Voor Leila , ons aankomend talent , is het ook allemaal zo anders nu. 


Op school en natuurlijk in de salon. Toch hebben wij een manier gevonden om toch te blijven trainen. Wikkelen op de oefenkop… super corona proef. 


Wij zouden het fijn vinden als je dit op Beijumnieuws zou willen publiceren, zo hebben we weer een mooi contactje met onze klanten.


Foto linksboven, Kim belt met klanten, rechtsboven doet Lotte hetzelfde.


Rechtsonder, Jhonny belt met klanten en linksonder, klik groter, is Leila aan het oefenen.


TIME OUT KAPPERS:

Als ondernemer zijnde, en vele collega ondernemers zullen dit beamen, is een verlenging van de huidige lockdown economisch zeer ongunstig. Met een verhuizing achter de rug, een verbouwing en uitbreiding van mijn personeel kan ik het eigenlijk niet veel slechter treffen. Persoonlijk sta ik er natuurlijk anders tegenover en ben ik het eens met de maatregelen die op dit moment genomen worden. Ook ben ik dankbaar voor het noodfonds, hoewel het eigenlijk een druppel op de gloeiende plaat is.


Wat wel fantastisch is zijn de ontzettend lieve reacties van onze klanten! Samen met mijn collega’s ondernemers van time out kappers hebben we een actie ontwikkeld, namelijk de take5!


De klant betaald eenmalig 99,- en kan met het hele gezin 5 knipbeurten vooruit. Deze actie is al veel verkocht en dat is fijn want alle beetjes helpen!

Hoewel ik mijn salon en onze klanten heel erg mis vermaak ik me wel thuis. Samen met mijn collega’s volgen we online cursussen om straks weer met frisse moed en nieuwe kennis ertegenaan kunnen! 


Ook geniet ik erg van de tijd met mijn vrouw en dochtertje van anderhalf jaar.  Het is wel gek, Gaby, een van mijn collega’s gaat vanaf half februari met zwangerschapsverlof dus haar zien we pas weer in juli! Ook ben ik op zoek naar een nieuw personeelslid. 


Mocht een ervaren en gemotiveerde kapper of kapster dit lezen voel je dan vrij om je brief en cv te sturen naar beijum@timeoutkappers.nl


Geen opmerkingen: