maandag 18 januari 2021

MAANDAGOCHTEND (516) Het was het weekend van de uitgebrande Heerdmobiel voor Beijum. Dat met de poging van de winter om zich een beetje te manifesteren.

Zie foto boven, het geraamte zal hoogstwaarschijnlijk vandaag van het terrein van 't Trefpunt, standplaats van de Heerdmobiel, worden verwijderd.

Deze blogger las gisteren ergens op Facebook dat een lief Beijums meisjs een crowdfunding wilde organiseren voor een nieuwe 'mobiel.'

Mooi betrokken natuurlijk, leve de kinderwereld, de werkelijkheid zal zijn dat de verzekering een nieuw exemplaar zal gaan bekostigen.

Foto links, er hing altijd een wit kastje met graffiti aan een paal ter hoogte van het Heerdenpadviaduct, hoe lang al weet deze blogger niet, in elk geval hangt er tegenwoordig een camera. Wellicht al langer, het ding kijkt uit over het hele viaduct richting kruispunt Kardinge. Verkeer in de gaten houden. Een file op de oostelijke ring om Stad is echter niet denkbeeldig tijdens corona-tijden.

Foto rechts, er is wat te doen over al of niet je laten vaccineren. Met name in Wappielonië.

Op 6 februari kun je je huisdier voor een prikkie (....) laten chippen en vaccineren.  Hoogenberg speciaalzaak, Winkelcentrum Beijum. Huisdieren hebben geen 'stemrecht,' Als baasje het wil, dan volgt een chip en een vaccinatie. Geen idee of er ook huisdieren-wappies bestaan. Mijn huisdier doet niet mee...en tegen de farmaceutische (dieren)industrie....

Het is 18 januari en de nieuwe week is weer begonnen. We beleven bizarre tijden. Corona bestaat niet, de ic's zijn leeg en dokters krijgen 20.000 euro als ze faken dat er corona- patiënten zijn. En Trump heeft nog steeds gewonnen. Je hebt ze er echt bij die dit geloven. Wakkere mensen. Facebook-deskundigen.

Een voor zover mogelijk gezonde nieuwe week toegewenst. Lichamelijk, maar vooral ook geestelijk.

Geen opmerkingen: