zondag 3 januari 2021

DE WAKKEREN ATTENDEREN DE SLAPENDE BEIJUMERSHet al of niet je laten vaccineren i.v.m.Covid 19 leeft ook in Beijum.
Vanzelfsprekend. This most beautiful greenest district in Groningen is part of the great world.

Ik wil wel, ik wil niet.

Allemaal best. Ieder een eigen mening.

Maar wat opvalt, en deze blogger zwengelde dit onderwerp een keer aan via een Fb-site, dat daar op de een of andere manier bij gescholden moet worden. Op al of niet je laten vaccineren, wel te verstaan. Klootzak, gebruik je hersencellen, etc.

Foto's boven en links. Stoer. Vrijheidstrijders bezig. Winkelplein Beijum West.
Wakkere mensen. Zij die het weten en dus ook 'de waarheid' weten. Het is een complot!!

Ze verkondigen een boodschap aan de Slapende Schapen in Beijum.

Terzijde, ergens vermakelijk, ook weer tragisch hoe sommige mensen menen hun visitekaartje te moeten afgeven.

Tja.
De extremen onder de anti-corona figuren zijn wappie's. Trump heeft de Amerikaanse verkiezingen gewonnen, Covid 19 is een complot, de elite wil iedereen onderwerpen, kinderbloed wordt ook in Beijum gedronken en Willem Engel en Lange Frans zijn de grote helden van deze tijd. Weet ook Maurice de Hond. En alle deskundigen in Beijum die zelf via Facebook en YouTube onderzoek doen.

Nou ja. Er is geen mens die niet genoeg heeft van corona en de lockdown.

Wakkeren, gij weet het...onderwijs de slapende en domme Beijumers via...de hoogstaande afbeeldingen zoals we die op de foto zien.

Heel verrijkend voor deze wijk. We worden zeker wakker door dit soort strapatsen. Zeer verheffend. Wappies.....

Update 16.00 uur, er bestaan ook Echte specialisten en deskundigen. 
Diederik Gommers meldt vandaag....zie afbeelding rechts.....Klik groter.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

"...dat daar op de een of andere manier bij gescholden moet worden. Op al of niet je laten vaccineren, wel te verstaan. Klootzak, gebruik je hersencellen, etc."

"De extremen onder de anti-corona figuren zijn wappie's." Ok.

En vervolgens een propagandapraatje van Gommers ernaast. Want Diederik weet dingen. Diederik heeft er namelijk voor gestudeerd. Daarom hoeven de kuddedieren alleen maar te doen wat Diederik zegt en alles komt goed.
Hoeveel schapen weten dat Ab Osterhaus en Marion Koopmans veeartsen zijn?

Johan Fehrmann zei

Prettig dat onze bekende Anonioem exact de inhoud van het bericht bevestigd al had ik de reactie iets eerder verwacht. Kuddedieren, schapen...de Anoniem is goed wakker. En ja, Oosterhuis is een viroloog. En de onderbouwing van Gommers propaganda. Zeker. Ik denk dat onze Anoniem onze eigen Engel is, heel deskundig.

Anoniem zei

Wat mij betreft worden die weigerwappies opgespoord en het land uitgetrapt. Ik ben echt helemaal klaar met die randdebielen.

Joost zei

Liever schaap dan sekte lid. Oja wappies het is allemaal ooit ontstaan door 5g niet vergeten hé.

Chris zei

Wat betreft kuddedieren, daar zit natuurlijk een kern van waarheid in. Het huidige coronabeleid is ook een uitvloeisel van kuddegedrag.

Of de genomen maatregelen altijd rationeel zijn, is maar de vraag. Ze worden
vooral ingegeven door het gevoel bij mensen dat we zoveel mogelijk moeten doen tegen het virus. Of dit voor de mensheid als geheel de beste uitkomst geeft is maar helemaal de vraag.

Niemand weet de exacte gevolgen van het virus en de effecten van de genomen maatregelen. Daar komt bij dat de puzzel zo complex is dat niemand het totaal kan overzien. Dat zie je ook wel, het is bijzonder moeilijk om consistent beleid te voeren.

Er moet dikwijls worden teruggekomen op eerdere inzichten en standpunten. Daar gaat het politieke aspect vervolgens ook nog een rol spelen. Dat zie je nu bijvoorbeeld weer bij het vaccineren van medici. Hugo de Jonge verkoopt dit als een kleine zijstap in de strategie.

Er spelen vele belangen, niet alleen het belang van de volksgezondheid. Politieke en persoonlijke belangen moeten niet worden uitgevlakt. Ab Osterhaus is daar een mooi voorbeeld van.

Anoniem zei

Ze zouden die wappies allemaal een spuitje moeten gev...oh wacht