zondag 15 maart 2009

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

- Er zijn de nodige reacties gekomen voor een artikel over de tram. Ongeveer 25 mensen hebben tot nu toe hun mening gegeven voor de camera. De video laat nog even op zich wachten om meerdere reacties(voor en tegen) te inventariseren.

- Ook voor de fotoserie van Atsje Straatsma zijn aanmeldingen gekomen. De serie gestolen momenten" begint over een tijdje op Beijumnieuws en waarschijnlijk volgt er een expositie in Pand49. Beijumers die zich in hun huis willen laten fotograferen kunnen nog altijd mailen naar Beijumnieuws@online.nl (zie het artikel van 6 maart hierover)

- Aan de video over de vervuiling van de wijk wordt ook gewerkt. Meerdere mensen in de wijk zijn van mening: de boel verloederd. Wat heeft het voor zin om schoonmaak-kriebelacties te houden als de vervuilers geen boodschap hebben aan een verzorgde en leefbare wijk? Binnenkort een video met veel vervuilende beelden uit de wijk, inclusief een interview met een pominente wijkschoonmaker en actieveling.

- Ik heb net weer een anonieme reactie verwijderd, dit keer onder het artikel over de zaterdagmiddag met de Aldi. Kritiek is prima, maar dan wel met naam erbij.

Geen opmerkingen: