zondag 29 maart 2009

TANTE BROCANTE AAN DE SIBRANDAHEERDIk had tot twee weken geleden nog nooit van haar gehoord. Maar ineens mailde ze me: tante Brocante uit de Sibrandaheerd in Beijum. Of ik op Beijumnieuws aandacht wilde besteden aan het volgende: Open Huis bij Tante Brocante op 4 april van 11.00 tot 17.00 uur aan de Sibrandaheerd 47 in Groningen. En op 27 en 28 juni 2009 organiseert Tante Brocante samen met het Mozayk Sintrum de Derde Brocante, Kunst en Culinaire Zomerfair in Tijnje (Fr). Daar sta je als zelfverklaarde Beijumwatcher, denk je alles te weten wat er zich in de wijk afspeelt. Mooi niet, en gelukkig maar, de wijk herbergt nog vele mooie geheimen. Tante Brocante is er een van. Tante zelf wilde niet op de foto, wel stuurde ze deze op, zie boven. Kijk ook eens op http://www.tantebrocante.nl/ U leest er onder meer dit:
Elke eerste zaterdag van de maand Open Huis. Mail voor informatie.
Bij Tante Brocante kun je terecht voor een zeer groot aanbod aan brocante, servies, glas, schilderijen, beelden, enzovoort. Tante gaat regelmatig voor jou op zoek naar een nieuwe voorraad. Tante stuurt je de bestelling toe of je komt langs om het op te halen.
Je blijft je verbazen in Beijum. Met dank aan tante Brocante. Ze gaat voor jouw op zoek naar een nieuwe voorraad... Maak het mee op 4 april tussen 11 en 17 uur!

Geen opmerkingen: