vrijdag 13 maart 2009

(SCHOON)MOEDER IS JARIG!


Op twee plaatsen in de wijk zag ik vandaag een opgeblazen ooievaar in de tuin. Nieuw leven in de (bijna) lente, kan het treffender?
Maar wat doe je als je moeder 50 jaar wordt? Dat kun je toch niet ongemerkt voorbij laten gaan? Heintje zong het reeds in de jaren zestig: Mama, je bent de liefste van de hele wereld. John Lennon had meer problemen met zijn moeder: mother, you had me but I never had you. Positief of negatief, moedertje speelt een belangrijke rol in het leven van iedereen.
Aan de Emingaheerd telt een moeder sinds vandaag ook 50 lentes en daar werd werk van gemaakt. Dochter(links) en schoondochter plaatsten onder het toeziend oog van vader en echtgenoot een reusachtig opblaasmama voor in de tuin. Heel Beijum mag weten: ze is jarig en dat vieren we. En gelijk hebben ze, wees zuinig op je (schoon)moeder. Gefeliciteerd!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd !!!

Anoniem zei

We hebben de opbouw gezien. later zijn er nog ballonnen en een spandoek (met het verzoek 3x te toeteren) erbij opgehangen. Leuk hoor! En voor de mevrouw in kwestie: van harte gefeliciteerd met uw 50ste verjaardag!!

janette zei

Leuke verrassing van mijn man en kinderen.
Je word maar één keer 50 jaar en daar moet je gewoon maar van genieten
Gweoon lekker over je heen laten komen.


janette