maandag 16 maart 2009

OPEN DAG INNERSDIJK TIJDENS LENTEMARKT


Vergeet de oproep van Stichting Stiel niet om komende zaterdag de lentemarkt op Plein Oost te bezoeken, zie het bericht van afgelopen donderdag van Joyce van de Waal dat begint met: De pleingroep organiseert zaterdag 21 maart van 13.30 - 16.30 uur een lentemarkt op winkelplein Oost.
Elisa ten Hof, coördinator Centrale activiteiten en vrijwilligers van Innersdijk, zie foto, stuurde onderstaande oproep op in het kader van de open dag in de zorg:

Kom zaterdag 21 maart naar de Open dag in Innersdijk Ypemaheerd 2a, in Groningen. Dé gelegenheid om eens achter de schermen van het verpleeghuis te kijken. Wat kunt u zoal verwachten? Er is een leuke route uitgestippeld langs de afdelingen, waar diverse testjes gedaan kunnen worden. Ook wordt er een rondleiding gegeven naar de partnerwoningen van de Fossemaborg. Er zijn diverse informatiestands, onder andere over het verbetertraject valpreventie. Op het winkelplein aan de Ypemaheerd vindt u een lentemarkt met diverse kramen van ondernemers uit Beijum-Oost. Voor degene die hun creativiteit willen uiten is er de mogelijkheid om te schilderen en lentestukje te maken. De Brasserie Innersdijk is geopend en presenteert zich met een en fotopuzzel met amusehapjes. Voor als u weer even naar buiten wilt, kunt u zich aan een spelletje jeu de boules wagen en/of kijken naar een demonstratie flybal & behendigheid van een hondenschool. U bent de hele middag welkom, vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur.
Graag tot ziens in Innersdijk op 21 maart!

Geen opmerkingen: