woensdag 18 maart 2009

ZATERDAG LAMMETJESDAG IN NOORDWOLDEVia de sitemeter zie ik dat de laatste week regelmatig bezoekers op Beijumnieuws arriveren die googelen op lammetjesdag. Steevast komen ze dan uit bij het bericht van vorig jaar maart, ook toen maakte ik hier melding van een lammetjesdag in Noordwolde. Om de informatie up to date te houden bij deze de aankondiging van Lammetjesdag 2009.
Op 21 maart begint de Lente! En wat is er dan mooier om op deze dag echte lammetjes te kunnen zien en aaien?! Dan krijg je gelijk al de lentekriebels.Op deze Opendag staan natuurlijk de lammetjes centraal. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven! Bijvoorbeeld bijzondere schapenrassen, schapen scheren, opdrijven van schapen en je kunt leuke knutselwerkjes maken van wol.Adres. Kom zelf eens kijken en geniet van al het leven op en rond de boerderij. Het adres is Wolddijk 76 in Noordwolde. Je bent van harte welkom tussen 10.30 en 16.00 uur. De entree bedraagt € 1,- per persoon.
Komende zaterdag gaat het allemaal gebeuren. Kiest u maar: de lentemarkt op Plein-oost? De open dag op Innersdijk? Of toch maar met de allerjongsten naar het nabij gelegen Noordwolde?

Geen opmerkingen: