donderdag 14 februari 2013

10 JAAR CEL VOOR ZWANGER MAKEN DOCHTER

De man uit Groningen, die zijn 11-jarige dochter zwanger maakte, moet van het Openbaar Ministerie (OM) tien jaar de gevangenis in. De Groninger staat in hoger beroep terecht in Leeuwarden.

De dochter beviel in maart 2011 volkomen onverwacht tijdens een schoolreisje. Het OM berekende dat het meisje sinds haar zesde jaar driehonderd keer misbruikt was. Het nu 13-jarige meisje zag dat misbruik als een normaal onderdeel van haar leven. Ze dacht dat alle vaders dit met hun dochters deden.
De rechtbank in Groningen veroordeelde de verdachte eerder ook al tot tien jaar gevangenisstraf. Calix W. ontkent dat hij zijn dochter stelselmatig heeft misbruikt. Hij erkent dat hij haar zwanger heeft gemaakt, maar hij zou haar niet vaker hebben misbruikt. De verklaringen van zijn dochter hierover vindt hij ongeloofwaardig. 'Een kat in het nauw maakt rare sprongen', aldus de verdachte.
www.rtvnoord.nl

Waar gaat dit ook nog maar over? Over dat een elfjarig meisje uit Beijum een kind kreeg van haar vader. Zie ook de video op Nos.nl.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Je dochter 300 keer misbruiken
Je dochter zwanger maken
Je dochter de schuld geven want een kat in het donker. Wat een vader.

emmy zei

Alleen maar 10 jaar straf?
Zijn dcohter en kleinkind hebben levenslang gekregen.
Snap niet dat rechtssysteem van nederland niet. Pleeg fraude en je zit 30 jaar in de bak verkracht of vermoord iemand en je krijgt een lichte tik op je vingers.

Anoniem zei

omdit soort dingen kan ik me dus echt boos maken. Hoezo krijgt die gast maar 10 jaar, dit is toch belachelijk!