vrijdag 16 juni 2017

ANNEMARIE HEITE: "RESPECT VOOR JOHN LANTING." (Bezoek Rutte aan Groningen)"Ik heb respect voor iedereen die voor Groningen opkomt, ook voor mensen die meer emotioneel uit de hoek komen zoals voor John Lanting."

Ze maakte voor heel Nederland indruk op de wijze hoe ze bij Humberto Tan opkwam voor de 'Groningse Zaak.' En wat een indrukwekkende documentaire...De Stille Beving

Annemarie Heite (foto boven) was een der genodigden die vanavond op het Provinciehuis van Groningen ging dineren en praten met Minister President Mark Rutte.

Het duurde even voordat die bij het Provinciehuis aankwam na bezoekjes aan Appingedam en Loppersum. Beijumse Mirjam Wulfse, fractievoorzitter voor de VVD in de Provinciale Staten van Groningen, wachtte de MP op op de stoep van het Provinciehuis, zie afbeelding links.

Er ging van alles het Provinciehuis binnen, burgemeester Den Oudsten, de commissaris van de Koning, René Paas, de Nationaal coördinator voor Groningen, Hans Alders, maar kijk aan, zie foto rechts, ook 'gewone jongens' uut Grunn, Rooie Rinus en Pé Daalemmer.

Later op de avond zou Freek de Jonge de petitie aan Mark Rutte overhandigen...Laat Groningen Niet Zakken...

Foto linksonder, terwijl Boomvrouw Kiki verwensingen schreeuwde stapte Mark Rutte uit de auto en liep het Provinciehuis binnen. Hij oogde bleek en moe (volgens de interpretatie van ondergetekende) of hij was aan een goede maaltijd toe. Is het wel leuk om boze Groningers te ontmoeten?

De Beijumblogger maakte een video met Annemarie Heite in de 'hoofdrol' ( het gaat haar niet om haar persoontje maar om Groningen en de aardbeving-gedupeerden).

Kijk en luister desgewenst even mee.

(In februari filmde de Beijumblogger tijdens de Fakkeloptocht door Groningen...Laat Groningen Niet...En de in januari in De Oosterpoort opgenomen video met het Grunnings Laid woret goed bekeken en beluisterd)

1 opmerking:

Kees Huizenga zei

Zie ook: https://www.facebook.com/Nederland-laat-Groningen-niet-zakken-766792640135535/