dinsdag 20 juni 2017

DRUK AAN HET WERK IN RECREATIEPARK KARDINGE (en recreëren)


Er staat een geel bord met opschrift 'Verboden te storten', maar er is een grote hoeveelheid kubieke meters wit zand gestort. En tractoren met aanhangers rijden dat naar een voetbalveld achterop het Sportpark.
Nou ja, een voetbalveld, zie afbeelding links, het kan niet missen, hier wordt een nieuwe mat gelegd. Kunstgras? Beijumnieuws@ziggo.nl Het moet eigenlijk wel, je laat natuur-graszoden toch niet op wit zand groeien?

Wat eigenaardig dat het zand ter hoogte van de klimtoren is gedropt( bovenste afbeelding) en dat tractoren met aanhangers dat dan weer tweehonderd meter verderop verplaatsen. Had dat niet in een keer achter op het Sportpark gedumpt kunnen worden?

Er wordt vlakbij nog meer gewerkt, en wel op een hoog niveau. Zie afbeelding rechts, twee heren bungelden (alle foto's zijn gistermiddag gemaakt) boven aan de klimtoren. Daarvan ligt een paar vierkante meter open, waarschijnlijk heeft het te maken met onderhoud of reparatie.

Dertig meter verderop werd bepaald niet gewerkt. Zwemmen, zonnen en verkoeling zoeken aan de Kardingerplas. Het betere werk....

Geen opmerkingen: