vrijdag 30 juni 2017

BLOKKER BEIJUM SLUIT IN DECEMBER


Een van de handigste winkels qua aanbod sluit binnen een half jaar de deuren in Winkelcentrum Beijum.

Gisteren meldde ene Kelly, waarschijnlijk een medewerkster (update 30/6; 13.40 uur, ja, dat is ze)Gister te horen gekregen dat ons filiaal in Beijum per 1 december gaat sluiten... wel een opluchting om het toch eindelijk te weten waar we aan toe zijn .. voor nu gaan we gewoon nog eventjes knallen!!

De sluiting van de Blokker-vestiging in Beijum komt niet helemaal onverwachts uit de lucht vallen. Ongeveer zes weken geleden schreef Nos.nl al:


Blokker gaat grootscheeps reorganiseren. Alle formules, waar de naam Blokker niet op de gevel staat worden afgestoten. Dat betekent dat Xenos, Big Bazar, Leen Bakker en Intertoys in de verkoop gaan.Ook gaan zo'n honderd slecht lopende en verlieslatende Blokker-winkels dicht. Marskramer gaat door als franchise-formule. De circa honderd eigen Marskramer-winkels gaan dicht.
Als er een deur dicht gaat, gaat er ook altijd een open. Tot nu toe is niet bekend wat voor winkel er tussen de slagerij en de nieuwe drogisterij zal gaan komen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

..slecht lopende en verlieslatende Blokker..? In Beijum?
PvdA-politicus Arjen de Rooij schreef in de papieren Beijumkrant pas ook al dat het op een bepaald tijdstip op een zekere dag in de Aldi nogal rustig was (prijsknokker Aldi kent ook spitstijden met fikse rijen voor de kassa's, en bijkletsende buurtbewoners in de winkel).
Zo praat je de wijkvoorzieningen wel de put in, heren journalisten.

Anoniem zei

Anoniem van gisteren leest niet goed, slecht lopende en verlieslatende komt uit het nosbericht.