vrijdag 23 juni 2017

VAN GELE NAAR BLAUWE BORDEN LANGS RING OOST (Palen staan er al)De palen langs de oostelijke ringweg waarop 'echte' blauwe richtingsborden op zullen worden geplaatst staan al in de grond. 

Zie vooral de afbeeldingen links en rechts, waarop ze duidelijk staan afgebeeld. Nu de (overige) borden nog.

Ongeveer twee weken geleden deelde RingGroningen mede dat de gele noodborden langs de ring zeer snel zouden worden vervangen.

Beijumnieuws meldde vervolgens, en linkte naar o.a.:

Nieuwe bebording

Met de aanpassing van deze  portalen is nu officieel een start gemaakt met het plaatsen van de totale nieuwe bewegwijzering. Dit lag aanvankelijk in de planning eind 2016, maar vanwege vertraging in de levering van de borden is dit verschoven naar juni 2017. De gele borden die nu nog op het traject Ring Oost-Noordelijke Ringweg- Noordzeebrug - Reitdiepplein staan, verdwijnen in de komende weken. Zij maken plaats voor nieuwe, blauwe bebording langs de weg of portalen boven de weg.


Gistermiddag reed de Beijumblogger over genoemde ring en hij ontwaarde ter hoogte van Driebond de situatie welke op bovenstaande afbeelding is te zien.
Het leek er verdacht veel op al werd het daar hangende blauwe bord losgekoppeld om vervolgens op de gereedstaande paal te worden bevestigd.

Ondergetekende zal e.e.a. vandaag bij de mensen van RingGroningen na gaan vragen.

Geen opmerkingen: