zaterdag 17 juni 2017

MIRANDA, EEN MOOIE JONGE BLOM IS 50 JAAR GEWORDEN


Een stralende lach, een jeugdige uitstraling, een goddelijk jong lichaam. Kun je dat allemaal hebben als je zojuist 50 jaar bent geworden? Dat kan, de vandaag Sara geworden Miranda uit de Hylkemaheerd bewijst dat overtuigend.

Er hangt een groot spandoek voor haar huis, met een bankje ervoor en een Sara-pop erop. Wat een verassing, Miranda kwam vanmiddag tegen vier uur thuis van een bezoekje aan Delfzijl en wist niet wat ze zag. "Geweldig dit!"
De Beijumblogger fietste langs en trok de stoute schoenen aan. Aanbellen. Daar kwam het feestvarken aangelopen, Wat een kwieke en jeugdige tred, ze leek wel 22.
Ondergetekende bedacht zich niet en gaf haar een hug..., het voelde alsof hij een 18-jarige omhelsde.
Van harte gefeliciteerd meid! "Dank je wel."

De Beijumblogger keek in haar ogen, en als het ware zag hij een lief meisje van 10 jaar. Of ze op de foto wilde? Een aanwezige vriendin: "Ze zal wel moeten."

Dames uit Beijum die 30 of 40 jaar oud zijn een er tegenop zien om 50 te worden, jullie hebben niks te vrezen. Zie Miranda, hier is niks ouds aan.

De blogger wenst Miranda een fijne avond toe en feest en beloofde binnenkort op de koffie te komen. Haar dan toch eens vragen, wat is het geheim van zo'n jonge uitstraling?
(Is het nou Sara of Sahra?)

Geen opmerkingen: