dinsdag 20 juni 2017

SNELHEIDSDUIVEL OP GROENE MOTOR TERRORISEERT BEIJUMHet mooie weer zorgt niet alleen voor ontspanning en rustig aan doen bij veel mensen, het zet asociale heethoofden ook aan om op de scooter of motor te stappen om vervolgens sommige gedeeltes van Beijum als racebaan te gebruiken.


Update 22.35;  deze foto werd gemaild
Vanmiddag fietste de Beijumblogger door het langgerekte stuk in de Wibenaheerd toen een joelende groene motor, bestuurd door een in het wit geklede heerschap, met ongeveer 70, 80 km/uur aan kwam racen. Via de rotonde aan de Wibenaheerd racete de idioot nog een stuk over de wijkring en keerde terug, wederom met een asociale snelheid.
Als er een klein kind of een oudere die slecht ter been is vanachter een auto de straat op was gelopen, dan had die het niet overleefd. Werkelijk levensgevaarlijk.

Via via krijgt ondergetekende binnen dat een en dezelfde asociaal ook 's avonds laat en zelfs 's nachts door Beijum racet.

Ondergetekende is niet zo van de schandpaal, maar mocht het lezers lukken om een foto van de racende psychopaat te maken...Beijumnieuws@ziggo.nl

Update 23.15 uur, de meeste reacties lopen via Facebook...

Update 21-06, 11.05 uur. Lezeres mailt: 
MEERDERE CROSSMOTOREN DOOR NACHTELIJK BEIJUM

Ik woon aan de Emingaheerd en vlak bij mij woont wel iemand met een groene crossmotor.
Ik weet niet of dat degene was die jij tegenkwam.

Maar de groene crossmotor is niet de gene die in de nacht door Beijum scheurt.
Ik ga vaak laat naar bed en heb ze meerdere malen gezien..
Het is dan niet 1 motor , maar meerdere.
Vannacht tegen enen toen ik nog even met de hond naar buiten ging scheurden ze ook weer bij mij door de straat.
En ook echt stunten op de weg, zoals alleen op het achterwiel rijden.
Vannacht was er in ieder geval een zwarte motor bij, en een wit met oranje motor en nog een daar heb ik de kleur niet goed van gezien.
Ze rijden zo hard, weet niet of het mij lukt om er een keer een foto van te maken, als het mij lukt, dan stuur ik je die dan wel.

5 opmerkingen:

Carla Ohoi zei

Idd de aso ....ook op het winkelcentrum s nachts 😲😲

Anoniem zei

Die malloot moet echt gepakt worden, het is gewoon een moordenaar. volgens mij uit de Nijensteinheerd

Anoniem zei

Hoi er zijn vorige week drie crossmotoren gestolen die voor het laatst in Beyum zijn gezien.

Anoniem zei

Het betreft één mogelijk twee motorrijders uit Beijum. Deze mensen racen al een aantal jaren door de wijk als was het hier het TT-circuit. Wheelies, gas open, niets is de heren te dol. Huisdieren raken van slag, schilderijen donderen van de muur en zelf een paar keer per week een hartverzakking nabij. De vraag is niet of ze ooit een ernstig ongeluk gaan veroorzaken maar wanneer. Dames/ heren (wijk) agenten, wanneer treden jullie eens op? Toch klachten genoeg gehad inmiddels? Vast wel!

Anoniem zei

Ik weet dat dit een oud bericht is maar volgens mij is het nog steeds actueel. Ik hoor bijna dagelijks een of meerdere motoren over de wijkring scheuren.
Weet iemand of er wel eens actie op ondernomen wordt? Ik heb wel een overlast melding gedaan maar of daar echt iets mee gebeurt...