donderdag 19 oktober 2017

ER WORDT WEER GEWERKT AAN SPEELVELDJE BOELEMAHEERD"Het lag er niet goed in, en beter dat we het nu herstellen en goed erin leggen dan dat het over twee jaar moet."

De werkzaamheden op het nieuw aan te leggen speelveldje in de Boelemaheerd lagen een paar weken stil. Sinds deze aankondiging werd er wel wat gedaan, er werd een ondergrond aangelegd en er verrezen speeltoestellen, maar daarna werd het stil.

Tot ergernis van omwonenden. Want het zomerse weer van afgelopen week, wat hadden de kinderen uit de buurt mooi gebruik van het speelveldje kunnen maken.

Foto's zijn vanmiddag gemaakt, de blogger zag drie heren aan het werk. Waarom de werkzaamheden zolang stilgelegen hebben?
Het antwoord staat bovenaan vet gedrukt.

Ondergetekende in al zijn onnozelheid: dus het fundament was niet goed? "Jawel, het fundament was wel goed."
Raadselachtig, maar de heren hebben er vast meer verstand van.

Het doet denken aan de lange pauze op het Innersdijk-terrein. Daar ging ook iets mis met, in dit geval, het vanaf de klei een gebouw bouwen.

Maar ze zijn weer bezig in de Boelemaheerd. Met een beetje doorwerken moet er over een week gespeeld kunnen worden.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik heb begin deze week ook al ff geïnformeerd en de volgende reactie van de gemeente ontvangen "Het blijkt dat het werk tussentijds stil gelegd is omdat de ruimte tussen het toestel en de ondergrond te beperkt waren. Echter degene die met de uitvoering belast was moesten eerst een andere klus afmaken. De verwachting is dat men morgen weer start aan de Boelemaheerd waarbij de ondergrond er uit gehaald wordt." Nu maar hopen dat eea snel afgerond wordt.