vrijdag 20 oktober 2017

OOK ONTZETTING EN WOEDE IN BEIJUM OVER SCHIETPARTIJ KORREWEG


"Zulks volk moet je levenslang opsluiten."
"Ik zou wraak nemen en ze terugpakken."
"Zet ze maar tegen de muur."

Ook in Beijum is er veel boosheid omtrent de zinloze schietpartij op de Korreweg. Een 21 jarige toevallige passant mag door toedoen van geschifte idioten zijn verdere leven in een scootmobiel of rolstoel doorbrengen.

De Beijumblogger werd afgelopen week door verschillende wijkgenoten aangeklampt. "Wat vindt jij daar nou van?"

Er is geen Beijumer te vinden die nooit eens over de Korreweg is gefietst, gereden, dan wel op een andere manier er langs is gekomen. Van de stad naar huis, of vanuit Beijum naar de stad.
Praktisch iedereen kan zich identificeren met het slachtoffer. Het zal je zoon maar zijn geweest die er had gefietst (had kunnen fietsen), je dochter, man of vrouw. En die krijg je met een verlamd onderlichaam thuisgebracht.

Bovenstaande uitingen van woede (vetgedrukt) zijn nog relatief 'neutraal' te noemen. De blogger waakt voor het spook der racisme, daarvoor heeft hij zijn wijk met meer dan 120 verschillende nationaliteiten te lief. Maar er kwamen hem ook woedende uitingen ten gehore over 'die licht getinte gasten die de pizzeria in Beijum hebben overvallen en die verantwoordelijk zijn voor de krankzinnige schietpartij op de Korreweg.'

Meer dan 99 % der gekleurde Beijumers zal walgen van de misdadige schietpartij op de Korreweg en van de overval op de Dominos. Weet ondergetekende zeker.

Het 'goede' nieuws is, er is vandaag een tweede verdachte opgepakt. En de identiteit van de derde dader is bekend.

De foto die we zien komt van NOS.NL

De politie heeft woensdag een tweede verdachte aangehouden in de zaak van de schietpartij van afgelopen weekend in Groningen. Het is een 20-jarige inwoner van Groningen. Bij de schietpartij raakte het onderlichaam van een 21-jarige Groningse student blijvend verlamd.

Geen opmerkingen: