maandag 30 oktober 2017

PAAL BEIJUMERWEG VERDWENEN (auto's kunnen er rijden...)


Nee, ga er maar niet met de auto rijden, laat het vooral een fiets- en wandelpad blijven. Maar de Beijumblogger ontdekte afgelopen vrijdag dat het paaltje midden op de Beijumerweg, tussen Beijum Noord en Beijum Zuid, dat auto's moe(s)t tegenhouden was of is verdwenen.

Geen idee waarom dat zo is. Zal het een vorm van vandalisme zijn? Of moeten nooddiensten (brandweer, politie, ambulance) er over kunnen rijden om snel ter plaatse te kunnen zijn? Beijumnieuws@hotmail.com

De blogger nam de proef op de som en reed met de auto de (nieuwe?) binnenroute tussen de twee wijkringen, Amkemaheerd en Emingaheerd.

Zie video beneden.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Lohues zong al dat fietspad-poalties KUT binne, dus verwijdering van de paaltjes midden op het fietspad kan de verkeersveiligheid verbeteren. Actueel onderzoek onder fietsers -met en zonder elektrische trapondersteuning- wijst ook op het gevaar van deze poalties midden op het fietspad voor steeds snellere fietsers van alle leeftijden.
Maar als dan een blogger-journalist zich met de auto op het fietspad begeeft wordt het toch echt wel gevaarlijk. Sensatiezucht en onderzoeksnieuwsgierigheid drijven hier door.

Treb zei

Vanochtend stond het paaltje er weer....

Anoniem zei

Er staat nu, 9.45 uur, geen paaltje.

Henk Lankamp zei

Veel van die paaltjes worden in de winterperiode tijdelijk verwijderd, wanneer ze op een strooiroute liggen.