zaterdag 11 november 2017

DE SPULLETJESMARKT IN DE BRON"Wat bied je voor het schilderij? Kijk eens hoe mooi, er zijn mensen die zeggen dat het net een foto is. Voor de hoogste bieder."

Aldus de mijnheer die we boven met genoemde kunstwerk afgebeeld zien.

De traditionele jaarlijkse Spulletjesmarkt in De Bron oogde weer ouderwets gezellig en bedrijvig op het moment dat de Beijumblogger vanochtend even in en uit ging. Een minuutje sfeer proeven en foto's maken.

De Spulletjesmarkt draait niet alleen om lol, gezelligheid en contact, er zit zoals altijd ook een goed doel achter. Nog even uit de aankondiging:

60% van de opbrengst gaat naar het “Project Restoration Orphanage Kaloleni” in Kenia, een project ten doel heeft om in Kaloleni een huis te bouwen en in te richten voor 36 weeskinderen, die nu nog in twee ruimtes moeten wonen. De overige 40% wordt gebruikt voor een eventuele pioniersplek om verder uit te bouwen wat er in De Bron al aan doordeweekse activiteiten wordt georganiseerd, inclusief een loket voor levensvragen.

Drie jaar geleden maakte Beijumnieuws een video van de toen gehouden Spulletjesmarkt.

Zie nog eens dit bericht

Wellicht komt later de opbrengst nog binnen. En ook de verkoopwaarde van het schilderij.

Update 21.53 uur, Christine de Ruiter, verbonden aan De Bron bericht: €2565,58, dat was de totale, voorlopige, opbrengst van de dag.. het was een heel gezellige dag en fijn dat wij met elkaar weer zo’n prachtig bedrag kunnen krijgen. Jammer genoeg weet ik niet wat het schilderij heeft opgebracht.

Geen opmerkingen: