maandag 20 november 2017

GRONDIG FORENSISCH ONDERZOEK WONING DOORNBOSHEERD
"Hier schrik toch wel van, de erge dingen in de wereld komen zo erg dichtbij."

Sommige bewoners uit de Doornbosheerd reageren geschrokken als ze vernemen dat er forensisch onderzoek naar een moordzaak in een huis in hun woonheerd wordt verricht.

Anderen lopen schouder ophalend door: "Ik kijk er niet van op, hier gebeurt wel vaker wat."
Zie voorgaand blogbericht.

Ondergetekende ging tegen 13.30 uur nog even poolshoogte nemen.

Er is een beveiliger ingehuurd om een waakzaam oogje in het zeil te houden, zie afbeelding rechts.

Bij de PD-container (afbeelding links) lopen agenten op een aan. Binnen kan droog en warm informatie worden verwerktDe PD-unit is een mobiel kantoor dat ingezet zal worden op plaatsen waar een omvangrijk delict heeft plaatsgevonden, maar waar geen mogelijkheid tot tijdelijke
huisvesting is om gevonden sporen administratief te verwerken. Lees hier

De Beijumblogger zag iemand met een soort van tank naar de container lopen waar huisraad ordt opgeslagen. Zie afbeelding boven. Daarna kwam er een collega bij met een soort van keukentrapje, zie afbeelding rechts. 

Twee andere heren in het zwart droegen aluminium tasjes die doen denken aan diepvriestassen die je in de supermarkt kan aanschaffen naar een aanwezige zwarte bus. Foto links onder.


Het is een groot en diepgaand onderzoek wat gaande is, dat kan niet missen. De huidige bewoners van het huis hebben niks met het onderzoek te maken. Hebben zich in het huis zeven jaar geleden gruwelijke taferelen voorgedaan?


Het heeft geen zijn om in de waterkou van november bij het huis te blijven posten. De pers is weer verdwenen, in afwachting van de uitslag van het onderzoek.


Mocht de Beijumblogger meer te eten komen, dan volgt een update.

Geen opmerkingen: