zaterdag 18 november 2017

ZOVEELSTE STORING KORREWEGBRUG...


Dan maar keren op de weg. Op de Korreweg welteverstaan. Daar sta je dan vijf minuten te wachten totdat de krengen van slagbomen eindelijk naar boven gaan om door te kunnen rijden. Net als je voorgangers en degenen die achter je staan.

Het was of het is (misschien nog) weet zover, de Korrewegbrug heeft een abonnement op storingen en stremmingen.

De Beijumblogger stond vanmiddag om kwart voor vijf voor de brug te wachten. Het meest oostelijke punt van de Korreweg, daar waar je de brug over kunt fietsen en het Heerdenpad richting Beijum op kunt gaan.
Of met de auto over de brug rechts de Ulgersmaweg op kunt gaan en via de Kardingereg en kruispunt Kardinge via de Oostelijke Ringweg naar Beijum kunt rijden.

Een rood autootje draaide voor de slagbomen om, dit wordt hem niet. Zie afbeeldingen boven en links.
Daar kwam een vrachtwagen aangereden, zie afbeelding rechts. De chauffeur was er (niet) mooi klaar mee, hoe je bakbeest hier keren en rechtsomkeerd maken?

Een dame op de fiets sprak de blogger aan, ze kwam via de loop- en fietsbrug vanaf het Heerdenpad aanrijden. "Foute boel, al weer een stremming, ik hoorde een stem door een luidspreker verkondigen dat de brug gestremd was in verband met een storing."

Geen idee of de brug nu. 20.00 uur, nog steeds gestremd is. Een lezer meldde net van wel...


Geen opmerkingen: