donderdag 9 november 2017

ZATERDAG 11 NOVEMBER SPULLETJESMARKT DE BRONSpulletjesmarkt 2017

Op zaterdag 11 november is er weer een spulletjesmarkt in De Bron. Van 10.00 uur tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom om zijn of haar slag te slaan. Er zijn allerlei tweedehands spullen te koop zoals huishoudelijke artikelen en elektrische apparaten, boeken, speelgoed, spelletjes, kinderkleding, enz. Daarnaast is er voor de inwendige mens allerlei zelfgemaakt lekkers te verkrijgen: soep, taart, muffins, belegde broodjes en nog veel meer. Uiteraard zal ook het Rad van Avontuur niet ontbreken, met prijzen die door de Beijumse middenstand worden gedoneerd. En, vanwege het grote succes de laatste jaren, worden er ook dit jaar weer deelnamebewijzen aan een vogelkijktocht verkocht. Deze tocht wordt volgend voorjaar gehouden onder leiding van een heuse vogelaar.


60% van de opbrengst gaat naar het “Project Restoration Orphanage Kaloleni” in Kenia, een project ten doel heeft om in Kaloleni een huis te bouwen en in te richten voor 36 weeskinderen, die nu nog in twee ruimtes moeten wonen. De overige 40% wordt gebruikt voor een eventuele pioniersplek om verder uit te bouwen wat er in De Bron al aan doordeweekse activiteiten wordt georganiseerd, inclusief een loket voor levensvragen.

Om de spulletjesmarkt tot een succes te kunnen maken hebben we natuurlijk weer een heleboel goed verkoopbare spullen nodig. Er zijn verschillende inbrengmomenten voor deze spullen:
woensdag 8 november en donderdag 9 november, ’s avonds van 19.00 tot 20.30 uur en
vrijdag 10 november van 13.30 tot 17.00 uur.

Het scheelt ons een heleboel werk wanneer de spullen enigszins gesorteerd worden aangeleverd: boeken en CD’s e.d.. bij elkaar, huishoudelijke spullen bij elkaar, elektro bij elkaar, enz.
Tenslotte kunnen we nog wel wat vrijwilligers gebruiken: voor de verkoop op de dag zelf of op vrijdagmiddag 10 november om mee te helpen met de opbouw van het geheel.

www,pkndebron.nl

Geen opmerkingen: