dinsdag 21 november 2017

RELATIEVE RUST ROND 'HORRORHUIS' DOORNBOSHEERD


De forensische specialisten die deze dagen een verdacht huis in de Doornbosheerd binnenste buiten keren om (mogelijk) sporen te vinden van het meest lugubere dat misschien ooit in de wijk heeft plaatsgevonden, kunnen hun werk in alle rust doen. De commotie is vooraleerst voorbij, de pers is verdwenen, en binnen in het huis zal het vast behaaglijk warm en in ieder geval droog zijn.

De blogger ging vanmiddag tegen half twee even poolshoogte nemen, wat zal de stand van zaken zijn?

Het regende en er liep niemand op straat. Toch wel, zie foto rechts, de Doornbos-eend scharrelde vlakbij het huis rond. Stel dat het beestje er in 2010 al rondliep en wat zou hebben gezien. Het zou zomaar een stille getuige kunnen zijn.

Foto boven, er staat nog steeds hekwerk rond het huis, maar de blogger is vrij lang, evanals zijn armen. Zwart plastiek voor de ruiten. Pottenkijkers ongewenst.

Foto links, het is geen weer om buiten te lopen, ook niet voor beveiligers. Wat hangt er een behaaglijk overkomend schilderij linksboven op de muur, in 2012 aangebracht om de Doornbosheerd een fleurig en kleurrijk aanzien te geven. Klik groter, een kamer met een bed. Ideaal om op een dag als vandaag in te gaan liggen.

De rauwe realiteit is dat in deze straat te Beijum wordt onderzocht of er sporen van lichaamsdelen, bloed, haren (dna) etc. in het door misdaadjournalist van de Telegraaf Mick van Wely omgedoopte 'horrorhuis' worden gevonden. Zie artikel beneden.
Zie Mick van Wely op de foto onderaan het bericht van gisteren

Geen opmerkingen: